reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

estragon a rozmiar kupowany, a mierzony na głowie to nie zawsze to samo. To jak z ciuchami - każdy pisze co mu pasuje. Mierzyłaś obwód?

aga a jak mierzysz ten obwód?? Na poziomie czoła wokół głowy?

reklama
Lenkaa:tak:. Ma 49 cm, tzn na poczatku września tyle miał, ale chyba w zeszłym roku musiał mieć taki sam rozmiar, bo prawie wszystkie czapy z zeszłej zimy są nadal dobre.

hmmm,my nalezymy do duzo głowych,Ola ma 53 a ja 57:szok::-Dmierzone przed chwila.ja zawsze kupuje czapki na 'moje oko';-)

podobne sniegowce jak wstawila Estragon widzialam u nas w smyku ,byly przecenione z 80 na 40pln

To ja mam chyba z 70 cm:-D

aktualizacja: też 57 cm:szok:. Poważnie myślałam, że będzie z 65 cm:sorry2:. Za to twarz mam na pewno największą:-D. Zajmuje 2/3 powoerzchni głowy:dry:

Ostatnia edycja:
W Krakowie kosmos z kozaczkami dla chłopca w rozmiarze 25:crazy:. Obudziłam się z ręką w nocniku. Wczoraj i dzisiaj zjeździliśmy całe miasto, i owszem zostały albo ohydne modele Bartka albo ecco-wszystkie po 299 zł albo clark'sy jeszcze droższe:baffled:. I już nie spodziewają się dostaw. Finalnie kupiliśmy mało ładne:-D, ale przynajmniej w przystępnej cenie... W zeszłym roku kupowałam w połowie listopada i nie było probelmu.

reklama
Do góry