reklama
estragon
mamusia synusia:P
Jakby któraś szukała śniegowców dla dziecka, to w dwóch krakowskich tk maxx'ach widziałam te za 99 zł.
POLO RALPH LAUREN kozaczki sniegowce buty 24.5 EUR (2727867717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wnioskuję zatem, że skoro ich było tyle u nas, to zapewne będą i w innych miastach. Kolory oprócz granatowego- biały, czarny, czerwony i różowy
POLO RALPH LAUREN kozaczki sniegowce buty 24.5 EUR (2727867717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wnioskuję zatem, że skoro ich było tyle u nas, to zapewne będą i w innych miastach. Kolory oprócz granatowego- biały, czarny, czerwony i różowy
laski czy to sa zimowe buty??
limango - klub zakupowy
limango - klub zakupowy
estragon
mamusia synusia:P
W Krakowie kosmos z kozaczkami dla chłopca w rozmiarze 25. Obudziłam się z ręką w nocniku. Wczoraj i dzisiaj zjeździliśmy całe miasto, i owszem zostały albo ohydne modele Bartka albo ecco-wszystkie po 299 zł albo clark'sy jeszcze droższe. I już nie spodziewają się dostaw. Finalnie kupiliśmy mało ładne, ale przynajmniej w przystępnej cenie... W zeszłym roku kupowałam w połowie listopada i nie było probelmu.
reklama