reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

a czyli ta piankolina to jest ta piaskolina..co ja ja tak nazywam czyli ten ten Moon Sand...

piankolina to piankolina, piaskolina to piaskolina a ciastolina to ciastolina..

tu piankolina: (ma konsystencję pianki, lekka i bardzo plastyczna)
MAGICZNA FARMA PIANKOLINA MOON DOUGH + GRATIS (2343289814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tu masz piaskoline: (ma konsystencję lepiącego się piasku)
Piaskolina - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a tu ciastoliny: (to masa solna, konsystencja podobna do plasteliny, ale ręce sa po niej slone)
Ciastolina - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Strega z tego co patrzę na allegro to nie jest to samo :)

Kupimy Mai na urodziny jakiś nieduży zestaw tej piankoliny jak jej się spodoba (raczej na pewno skoro kocha ciastolinę) to kupimy jej więcej :) Ciastoliny mam serdecznie dość, wszędzie się kruszy, przykleja i nie da się sprać z pościeli :/

serdecznie odradzam piaskolinę, której jest więcej niż ciastoliny... jest bardziej upierdliwa w użytkowaniu....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny które mają te crocsy z nexta - krokodyle - możecie się wypowiedzieć, czy dzieciom pocą się w nich bardzo nóżki? Szukam czegoś na działkę i ostatnio kupiłam takie najtańsze dziadostwo w pepco na próbę, są okropnę, Jaśkowi pływała w nich stopa po 15 minutach, a wtedy wcale upałów nie było :no:

dziewczyny które mają te crocsy z nexta - krokodyle - możecie się wypowiedzieć, czy dzieciom pocą się w nich bardzo nóżki? Szukam czegoś na działkę i ostatnio kupiłam takie najtańsze dziadostwo w pepco na próbę, są okropnę, Jaśkowi pływała w nich stopa po 15 minutach, a wtedy wcale upałów nie było :no:
my mamy zwykłe,najtansze z ccc i sa ok,Ola caly czas w nich smiga,noga sie nie poci:-)

My też mieliśmy z ccc i były ok mimo, że młodemu noga raczej bardzo się poci w innych bucikach.

Dziewczyny szykujemy się do zakupu zmywarki, ale jestem cienka w tej branży, więc proszę napiszcie, jakie polecacie, a jakie odradzacie. Mi sugerowano firme Miele, ale cena mnie zmroziła!:szok:

reklama
hej alcia ale trafilas..... ja pracuje w eletroluxie w fabryce zmywarek wiec moge ci cos doradzic. wybralas najwyzsz polke cenowa....
mas zjuz doswidczenie ze zmywarka i amsz wieksze wymagania czy nigdy nie mialas?

Do góry