reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

a czyli ta piankolina to jest ta piaskolina..co ja ja tak nazywam czyli ten ten Moon Sand...

piankolina to piankolina, piaskolina to piaskolina a ciastolina to ciastolina..

tu piankolina: (ma konsystencję pianki, lekka i bardzo plastyczna)
MAGICZNA FARMA PIANKOLINA MOON DOUGH + GRATIS (2343289814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tu masz piaskoline: (ma konsystencję lepiącego się piasku)
Piaskolina - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a tu ciastoliny: (to masa solna, konsystencja podobna do plasteliny, ale ręce sa po niej slone)
Ciastolina - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Strega z tego co patrzę na allegro to nie jest to samo :)

Kupimy Mai na urodziny jakiś nieduży zestaw tej piankoliny jak jej się spodoba (raczej na pewno skoro kocha ciastolinę) to kupimy jej więcej :) Ciastoliny mam serdecznie dość, wszędzie się kruszy, przykleja i nie da się sprać z pościeli :/

serdecznie odradzam piaskolinę, której jest więcej niż ciastoliny... jest bardziej upierdliwa w użytkowaniu....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny które mają te crocsy z nexta - krokodyle - możecie się wypowiedzieć, czy dzieciom pocą się w nich bardzo nóżki? Szukam czegoś na działkę i ostatnio kupiłam takie najtańsze dziadostwo w pepco na próbę, są okropnę, Jaśkowi pływała w nich stopa po 15 minutach, a wtedy wcale upałów nie było :no:

dziewczyny które mają te crocsy z nexta - krokodyle - możecie się wypowiedzieć, czy dzieciom pocą się w nich bardzo nóżki? Szukam czegoś na działkę i ostatnio kupiłam takie najtańsze dziadostwo w pepco na próbę, są okropnę, Jaśkowi pływała w nich stopa po 15 minutach, a wtedy wcale upałów nie było :no:
my mamy zwykłe,najtansze z ccc i sa ok,Ola caly czas w nich smiga,noga sie nie poci:-)

My też mieliśmy z ccc i były ok mimo, że młodemu noga raczej bardzo się poci w innych bucikach.

Dziewczyny szykujemy się do zakupu zmywarki, ale jestem cienka w tej branży, więc proszę napiszcie, jakie polecacie, a jakie odradzacie. Mi sugerowano firme Miele, ale cena mnie zmroziła!:szok:

reklama
hej alcia ale trafilas..... ja pracuje w eletroluxie w fabryce zmywarek wiec moge ci cos doradzic. wybralas najwyzsz polke cenowa....
mas zjuz doswidczenie ze zmywarka i amsz wieksze wymagania czy nigdy nie mialas?

Do góry