reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

corina - fajniutki i chyba mega wygodne te butki, co??

to by trzeba było pannę Hannę zapytać;-)

Corina rozmiarowka w nexcie jest dosyc duza,ja na lato mam rzeczy na 1,5-2 a dopiero na jesien-zima 2-3.
takie jeansowe spodenki jak pokazalas to zawsze mozna wieksze,bo to takie z rodzaju rosnacych z dzieckiem,ale np.plocienne na lato w zeszlym roku kupilam na 1-1.5 i byly o wieeeele za duze choc moja Nicky do kruszynek nie nalezy;-)

Wonka a ile Twoja ma? bo moja prawie 15kg i 90cm także raczej waga ciężka ;-) i sadzę że 2-3 za duże na nią nie będzie.

a propos butów to i ja się pochwalę swoim nowym nabytkiem Czółenka Tamaris 1-22320-28 | Obuwie damskie | Czółenka | Venezia Rieker Tamaris Solo Femme Jana Badura kupiłam na wariata przez net (w sumie tylko koszt odesłania ryzykowałam), ale są cudneee z mięciutkiej skóry, środek też skórzany , miękki, i ta gumka jest fajna, bo się but nie wżyna w stopę, zakochałam się i już nie mogę się doczekać aż w nie wskoczę :-)

reklama
corina - widziałam te butki tamaris na żywo - ekstra są!!! ja oglądałam wersję w beżu, też zapraszały bym je wzięła do domu, śliczne!!

o kusisz kobieto, okrrrutnie!!!!

Julitka - koszula do jeansów super:-)

a i znalazłam sprzedawcę z fajnymi legginsami zarki: jak któraś zainteresowana, wstawiam link:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja tylko polecam:cool2: Tosince 2 pary ostatnio kupiłaś a sobie ?;-)
ja ostatnio zamówiłam też przez baleriny z venezii Balerinki Venezia 2985 | Obuwie damskie | Balerinki | Venezia Rieker Tamaris Solo Femme Jana Badura ale okazały się za szerokie, brzydko odstawały przy chodzeniu no i musiałam zwrócić. w ogóle ubolewam, że tak mało jest balerin bez dodatkowych pierdzielników.

reklama
ej no, kupiłam właśnie te buty TAMARIS...wersję camel....NIENORMALNA jestem!!! i dzięki za kod :-) superanckie są

corina - a może masz ochotę na takie baleriny (rozm 38 - ZARA) - mam do sprzedania bo okazuje się, że ja w balerinach chodzić nie mogę (za płaskie). Muszę je wystawić na allegro - nówki, z metkami

Załączniki

• bal1.jpg
    bal1.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 38
  • baler2.jpg
    baler2.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Do góry