justme kurtka i bluza biała rewelka, ostatnia koszula boski kolor i w tej koszuli widzę też Leona od Bali
Ja też go widzę Musimy jej podpowiedzieć, jak tu zajrzy;-)
z roku na rok coraz gorsze wyprzedaze, jeszcze w ciazy nakupilam sporo rzeczy, w tamtym roku juz o wiele mniej a wtym to bylam raz czy dwa i kiepsko z towarem a i ceny nie zachecaja
To prawda- ja też wcześniej zdecydowanie bardziej szalałam, teraz było strasznie kiepsko z rozmiarami... ale przejrzałam szuflady i część rzeczy mam nakupionych wcześniej i co za tym idzie, czasami trochę bez sensu... więc zaraz przeanalizuję i wrzucę, może któraś będzie chciała coś na lato
justMe: mnie tez kolorki z tych 2 ostatnich zdjec najbardziej sie podobaja.. w bialych kolorach niestety widze podstep.. one dobrze wygladaja nowe... ale po praniu to juz jak dla mnie nic ciekawego.... no ale ja to moze cos kiepskawego do prania uzywam, bo u mnie nei moze byc zapachu w proszku, wiec i jakosc tego prania kiepskawa....
Ja wychodzę z założenia, że dla dzieci raczej nie kupuje się białych dołów, a z górami daję jakoś radę... kurtkę w tamtym roku też miał białą
Just super ubranka,zwlaszcza te biale i bluza z h&m konieczne okulary sloneczne i model jak sie patrzy:-)
ja tam na wyprzedazach zaszalalam jak zwykle,no ale u mnie to podchodzi pod uzaleznienie zakupowe;-)
chociaz ja z nexta wrocilam "tylko"z dwoma reklamowami a siostra meza z 4,jej maz o malo zawalu nie dostal
Heh, Wonka właśnie dzisiaj oglądałam nową kolejcę w Halensie i są super ciuchy! Tyle mi się podoba, ale jak wrzuciłam "na próbę" do koszyka, to wyszła mi jakaś kosmiczna cena.