reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
oj cos widze, ze kryzys zakupowy nastał z letka....
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
JustMe, bardzo fajne ubranka. Kurtka zarąbista!!!
Ja na wyprzedażach kupiłam tylko jedne spodnie dla Jaśka w H&M. I wsio...
Ja na wyprzedażach kupiłam tylko jedne spodnie dla Jaśka w H&M. I wsio...
Wiesz co, zauważyłam, że ze strony z wyprzedażami faktycznie co jakiś czas kasują- nie wiem, może to, co się prawie wyprzedało? I donno...
Nabytki babci, dla Frania. Nastąpi rozdziałka na prezenty na Zajączka i urodziny
Zobacz załącznik 431322Zobacz załącznik 431320Zobacz załącznik 431323Zobacz załącznik 431319Zobacz załącznik 431321Zobacz załącznik 431325Zobacz załącznik 431324
Dwie ostatnie rzeczy- koszula i bluzka- są z H&M i właśnie te kolory urzekły mnie w wiosennej kolekcji. Mam jeszcze parę rzeczy na oku;-)
justme kurtka i bluza biała rewelka, ostatnia koszula boski kolor i w tej koszuli widzę też Leona od Bali
wiolan
PODWÓJNA MAMA
justMe: mnie tez kolorki z tych 2 ostatnich zdjec najbardziej sie podobaja.. w bialych kolorach niestety widze podstep.. one dobrze wygladaja nowe... ale po praniu to juz jak dla mnie nic ciekawego.... no ale ja to moze cos kiepskawego do prania uzywam, bo u mnie nei moze byc zapachu w proszku, wiec i jakosc tego prania kiepskawa....
aguska24mir
mama Pawełka :)
popieram w tym roku kiepskie były wyprzedazre i duzo było małych rozmiarów kupiłam małemu tylko jedna bluzeczke
zato zakupy w ciucholandzie mi sie udały
zato zakupy w ciucholandzie mi sie udały
estragon
mamusia synusia:P
no dokładnie! U mnie tez kiepsko w tym roku z wyprzedazami, bo z kasa krucho, ale mam tez 4 ogromne pudła ubrań na 2-3 latka... Moja mama troszkę rzeczy upolowala, a jak bede potrzebować cos wyjściowa-nowego, to kupię najwyżej na bieżąco.z roku na rok coraz gorsze wyprzedaze, jeszcze w ciazy nakupilam sporo rzeczy, w tamtym roku juz o wiele mniej a wtym to bylam raz czy dwa i kiepsko z towarem a i ceny nie zachecaja
jutsme ślicznie te ubranka
reklama
Wonka uk
Fanka BB :)
Just super ubranka,zwlaszcza te biale i bluza z h&m konieczne okulary sloneczne i model jak sie patrzy:-)
ja tam na wyprzedazach zaszalalam jak zwykle,no ale u mnie to podchodzi pod uzaleznienie zakupowe;-)
chociaz ja z nexta wrocilam "tylko"z dwoma reklamowami a siostra meza z 4,jej maz o malo zawalu nie dostal
ja tam na wyprzedazach zaszalalam jak zwykle,no ale u mnie to podchodzi pod uzaleznienie zakupowe;-)
chociaz ja z nexta wrocilam "tylko"z dwoma reklamowami a siostra meza z 4,jej maz o malo zawalu nie dostal