reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Wiesz co, zauważyłam, że ze strony z wyprzedażami faktycznie co jakiś czas kasują- nie wiem, może to, co się prawie wyprzedało? I donno...

Nabytki babci, dla Frania. Nastąpi rozdziałka na prezenty na Zajączka i urodziny:happy2:

Zobacz załącznik 431322Zobacz załącznik 431320Zobacz załącznik 431323Zobacz załącznik 431319Zobacz załącznik 431321Zobacz załącznik 431325Zobacz załącznik 431324

Dwie ostatnie rzeczy- koszula i bluzka- są z H&M i właśnie te kolory urzekły mnie w wiosennej kolekcji. Mam jeszcze parę rzeczy na oku;-)

justme kurtka i bluza biała rewelka, ostatnia koszula boski kolor i w tej koszuli widzę też Leona od Bali :tak:

z roku na rok coraz gorsze wyprzedaze, jeszcze w ciazy nakupilam sporo rzeczy, w tamtym roku juz o wiele mniej a wtym to bylam raz czy dwa i kiepsko z towarem a i ceny nie zachecaja :(

justMe: mnie tez kolorki z tych 2 ostatnich zdjec najbardziej sie podobaja.. w bialych kolorach niestety widze podstep.. one dobrze wygladaja nowe... ale po praniu to juz jak dla mnie nic ciekawego.... no ale ja to moze cos kiepskawego do prania uzywam, bo u mnie nei moze byc zapachu w proszku, wiec i jakosc tego prania kiepskawa....

z roku na rok coraz gorsze wyprzedaze, jeszcze w ciazy nakupilam sporo rzeczy, w tamtym roku juz o wiele mniej a wtym to bylam raz czy dwa i kiepsko z towarem a i ceny nie zachecaja :(
no dokładnie! U mnie tez kiepsko w tym roku z wyprzedazami, bo z kasa krucho, ale mam tez 4 ogromne pudła ubrań na 2-3 latka... Moja mama troszkę rzeczy upolowala, a jak bede potrzebować cos wyjściowa-nowego, to kupię najwyżej na bieżąco.
jutsme ślicznie te ubranka:tak:

reklama
Just super ubranka,zwlaszcza te biale i bluza z h&m:tak: konieczne okulary sloneczne i model jak sie patrzy:-)

ja tam na wyprzedazach zaszalalam jak zwykle,no ale u mnie to podchodzi pod uzaleznienie zakupowe;-)
chociaz ja z nexta wrocilam "tylko"z dwoma reklamowami a siostra meza z 4,jej maz o malo zawalu nie dostal:-D

Do góry