reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Tysia, Jagoda ma Kubuś i jesienne liście i Kubuś poznaje królika. Jeśli jest to ten sam rodzaj bawełny (ja kupowałam ponad rok temu) to jest rewelka. Mocna, porządna, żadna szmata, dla mnie bomba.

reklama
Wonka, cudne wszystkie bez wyjątku!:tak:

Agulam, chodzi Ci o bezrękawniki? Nie wiem jak na starsze dzieci, ale ja sie zakochałam w tym, tylko nie wiem właśnie, czy to nam się faktycznie bardzo przyda...... QUILTED WAISTCOAT WITH HOOD - Jackets - Baby boy (3-36 months) - Kids - New collection - ZARA Poland
przyda sie ,przyda,fajna sprawa te kamizelki.Wiki mial ulubiona ale juz niestety za mala.ta fajna i jeszcze w miare cenowo bo widzialam inna w zarze, i byla taka se i ponad100

wonka boskie ciuszki ale next to jednak nie to co tygrysy lubia najbardziej ;)
od dzis w kappahl jeszcze wieksze przeceny i dodatkowo -20% dla posiadaczy karty stalego klienta. grzechem byloby nie skorzystac, kupilismy lenie 6ciuszkow o wartosci 270zl za jedyne 72zl ;)
jutro zajrze ale pewnie juz nic ciekawego niet

wiolan super te spodeny

dziewczyny co Zarę odwiedzają: jakby Wam się w oczy rzuciły te spodzienie (najlepiej na przecenie) to kupcie mi: JEANS WITH WAISTBAND - Trousers - Baby girl (3-36 months) - Kids - New collection - ZARA Poland rozmiar 18-24

Wiolan, to nowa kolekcja jest, więc na przeceny nie licz;-) Włąśnie nie bylam pewna, jakie spodnie chcesz, bo wcześniej rzuciłam tylko okiem, ale jak bym była jutor w Zarze w Białym jeszcze, to sprawdzę. Widziałam dzisiaj natomiast takie przecenione: CROPPED JEANS - Collection - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

i to chyba w rozmiarze na następne lato...

Wiolan, to nowa kolekcja jest, więc na przeceny nie licz;-) Włąśnie nie bylam pewna, jakie spodnie chcesz, bo wcześniej rzuciłam tylko okiem, ale jak bym była jutor w Zarze w Białym jeszcze, to sprawdzę. Widziałam dzisiaj natomiast takie przecenione: CROPPED JEANS - Collection - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

i to chyba w rozmiarze na następne lato...

Nadia ma te spodenki,są super,przechodziła w nich całą wiosne i lato,także polecam :-)

JustMe: to się dopisze też do listy... chcę najlepiej w rozmiarze 18-24.. jakby co to pisz eska,.. masz moj numer...

i takie spodnium: CHAMBRAY JUMP-SUIT WITH PLAITED BELT - Collection - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
taka bluzeczka moze: http://www.zara.com/webapp/wcs/stor...011-s/109002/238648/T-SHIRT+WITH+BOW+APPLIQUE
takie spodenki: http://www.zara.com/webapp/wcs/stor...011-s/109002/289016/PLUSH+TROUSERS+WITH+FRILL

czy byłby to jakiś problem jakby były żebyś mi wzieła??

Ostatnia edycja:
no i ja sie nie załapałam na sieciowe zakupy przez just me;);(

czy któraś mamusia będzie robić jeszcze zakupy na wyprzedażach???hmmm??? w przyszłym tygodniu???

Ostatnia edycja:
reklama
Czy któraś krakowianka używa pampersów z rosmana 4+??? mamy dwie paki jedna w połowie zaczęta ale są już małe i ta jedną chciała bym sprzedać, oddam za 15zł.
ktoś chętny ?

Do góry