reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

.

a proszę powiedzcie mi - paluszki w sandalkach powinny być zakryte? możecie wstawić przykładowy model, żebym zobaczyła jakie mniej więcej powinnam kupić? będę wdzięczna!

ja kupuje zakryte bo mała sie zaczepia i boję się zeby nie pokaleczyła palców. Ale wiekszosc sandałków jest z odkrytymi palcami i duzo dzieci w takich chodzi także to chyba nie problem.

reklama
martina u nas lena tez na boso smiga po mieszkaniu, nawet po plytkach, jak jest chlodno to w skarpetkach, jesli chcesz koniecznie jakies butki to najlepsze beda miekkie skorzane paputki.

ty kiedyś kupowałaś takie, nawet dawałaś link z allegro, Lenka ich nie ściąga z nóg, a przede wszystkim nie spadają jej same?? bo z tego co pamiętam są tam akie gumeczki, ale czy one się nie rozciągają?

ja kupuje zakryte bo mała sie zaczepia i boję się zeby nie pokaleczyła palców. Ale wiekszosc sandałków jest z odkrytymi palcami i duzo dzieci w takich chodzi także to chyba nie problem.

No właśnie Oleśka kiedyś pisała, że jak Jagoda uczyła się chodzić, to przez odkryte sandałki miała poranione paluszki i utkwiło mi to w głowie, więc Fraek pierwsze sandałki ma zakryte, takie:

Deichmann | dzieciece | Elefanten | 1402895

ale już ich w Deichmannie nie ma, w ogóle jest średni wybór...

chrupcia bodajże ty kupowałaś dla Sasia te buciki:
CHLOPCY - Buciki Rileyroos Chessie in Chocolate - Odzież dziecięca Bobasom

jaki w końcu wzięłaś rozmiar??? Bo mój też ma stopę 12cm i nie wiem jaki by mu pasowały?
zadowolona jesteś z nich?

Chrupek jest już chyba w Turcji, ale tez muszę odgrzebac info, jaki wzięła Stachowi rozmiar. U nas stopa ma 12.5-13 cm..:eek:

no i w temacie sandałków - kupiłam małej w ccc dość fajne i wydawało mi się dobre sandałki... no i na dniach muszę śmignąć bo sandałki chyba elefanten bo tak jak pisze bali lepiej dać więcej za buty niż później latać po ortopedach...!

sandałki ccc to porażka... my małej kupiliśmy (w ccc wlasnie zeby duzo nie wydawac)jak zaczęła chodzić - na zmianę z zakrytymi ecco nosila i w tych dziadowskich sandałkach zaczęła nozki wykrzywiac i koslawo chodzic. takze poszly na smietnik a zeby nie wydawac nie wiadomo ile na nowe (ktore i tak chwilke ponosi) kupilam dwie pary "kapciuszków" z nowej serii befado Gallery - Category: Sandałki Papi i Snake rozm.18-20 i jedne ma na dwor a w drugich po domku lata i stópki już ładnie stawia

reklama
sandałki ccc to porażka... my małej kupiliśmy (w ccc wlasnie zeby duzo nie wydawac)jak zaczęła chodzić - na zmianę z zakrytymi ecco nosila i w tych dziadowskich sandałkach zaczęła nozki wykrzywiac i koslawo chodzic. takze poszly na smietnik a zeby nie wydawac nie wiadomo ile na nowe (ktore i tak chwilke ponosi) kupilam dwie pary "kapciuszków" z nowej serii befado Gallery - Category: Sandałki Papi i Snake rozm.18-20 i jedne ma na dwor a w drugich po domku lata i stópki już ładnie stawia

mój miał podobne do tej pory
ile one kosztują bo na stronie nie mogę znaleźć;/

Do góry