reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
afi ja zastanawiam się obecnie nad tymi wynalazkami:

Quick Smart Scramble Bug jeździk odpychacz Kurier (1549712071) - Aukcje internetowe Allegro

Jeździk- QUICK SMART CZERWONY -rowerek biegowy (1522558812) - Aukcje internetowe Allegro

Ze szczególnym nastawieniem na perwszy model, bo ma wszystkie koła skrętne. Myśle, że na typowy biegowiec jeszcze za wcześnie, a na takich robalach mogą już się powyżywać. No i można toto złożyć, wrzucić do kosza wózka i zabrać na plac zabaw ;)

Witam dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Czy ktoś już robił ranking rowerków biegowych? Moja mam się uparła i koniecznie chcą kupić rower JAgodzie na święta, a ja trójkołowca z kijem nie chcę... na szybko wybiorę pewnie jakiś bubel na allegro... pomóżcie, będę wdzięczna
http://www.venezia.pl/
polecam Kettlera, choc tanie nie sa, ale solidnie zrobione:
http://allegro.pl/kettler-rowerek-biegowy-runbike-sprint-air-racing-i1552630045.html
nowy ROWEREK BIEGOWY KETTLER AIR PRINZESIN tanio (1560791547) - Aukcje internetowe Allegro
wybierz taki co ma kola pompowane, bo lepsza amortyzacja... Aby siodelko moglo sie regulowac do gory... i żeby byla nóżka do podpierania rowerka, bo wtedy nie będzie leżał na ziemii...

Estragon: rowerki te biegowe tez mają świetnej jakości i super wykończone.. nie na ostro i kiczowato... na żywca je oglądałam jak mieszkaliśmy w DE

JustMe: jak nie wrzucać???????????????? tylko spróbuj zostawić efekty ciężkiej pracy tylko dla siebie... ja bazuję na Twoich linkach:pPPP

reklama
Do góry