reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Early days - no rzeczywiscie niektórzy się cenia.... ale mi udalo sie ostatnio kupic 7-pak bodziaków, razem z przesyłką 5,19 zl za bodziaka. Tylko zwykle pojedyncze paczki ludzie tak tanio sprzedaja. A jak ktos ma duzy wybór to zwykle niesamowicie sie ceni.

Alis powiedz mi czy jesteś zadowolona z fotelika ? Dorian ma podobny we włoszech i niestety w dłuższe trasy była masakra bo cały czas mu głowa leciała na wszystkie strony. próbowaliście Go na dłuższe trasy ?

Alis powiedz mi czy jesteś zadowolona z fotelika ? Dorian ma podobny we włoszech i niestety w dłuższe trasy była masakra bo cały czas mu głowa leciała na wszystkie strony. próbowaliście Go na dłuższe trasy ?

Majka jechała w tym foteliku do Zambrowa (od nas około 125km w jedną stronę) ale nie zaobserwowałam żeby jej głowa leciała na boki czy gdziekolwiek indziej ;P Jak usnęła to ustawiliśmy fotel w pozycji leżącej i było git :)

a ma funkcje spania, to super! My się mordowaliśmy przy uciekającej główce, na każdym zakręcie, potem już obkładałam ręcznikami ;)

elwiwas mnie się podobają chyba wszystkie ubranka z cartersa. Mamy przeważnie wszystkie bodziaki i rampersy z cartersa głównie 'made in lumpkes':D. Ostatnio w entliczku widziałam body cartersa za 19,99 zł.

dziewczyny HELP! może któraś z Was będzie w najbliższym czasie w reserved??????? jakiś czas temu kupiłam młodemu czapkę na wiosnę i w jakiś magiczny sposób się skurczyła :-( ale ja tak 'mądrze' ją kupiłam!
taka w biało-niebiesko-granatowe pasy - gdyby któraś z Was przy okazji mogła zerknąć i ewentualnie kupić mi rozm.M będę bardzo wdzięczna ;)

reklama
dziewczyny gdzie mozna kupic muche pod szyjke dla chlopczyka?czy sa np w h&mczy reserwed
tylko nie allegro

i czy w ogole pasuje do takich spodenek jak wstawiala nataliak linka co sa z szelkami.Bochce kupic Antkowi do chrztu.Tylko sie zastanawiam czy bedzie pasowala.

Do góry