CARTER'S Carters 2pack SUKIENKA i RAMPERS *NOWE 80 (1516805101) - Aukcje internetowe Allegro jakie cudne na allegro rampersy dla dziewczynek, te też
reklama
tysia123
Fanka BB :)
Early days - no rzeczywiscie niektórzy się cenia.... ale mi udalo sie ostatnio kupic 7-pak bodziaków, razem z przesyłką 5,19 zl za bodziaka. Tylko zwykle pojedyncze paczki ludzie tak tanio sprzedaja. A jak ktos ma duzy wybór to zwykle niesamowicie sie ceni.
Alis powiedz mi czy jesteś zadowolona z fotelika ? Dorian ma podobny we włoszech i niestety w dłuższe trasy była masakra bo cały czas mu głowa leciała na wszystkie strony. próbowaliście Go na dłuższe trasy ?
Alis powiedz mi czy jesteś zadowolona z fotelika ? Dorian ma podobny we włoszech i niestety w dłuższe trasy była masakra bo cały czas mu głowa leciała na wszystkie strony. próbowaliście Go na dłuższe trasy ?
Majka jechała w tym foteliku do Zambrowa (od nas około 125km w jedną stronę) ale nie zaobserwowałam żeby jej głowa leciała na boki czy gdziekolwiek indziej ;P Jak usnęła to ustawiliśmy fotel w pozycji leżącej i było git
estragon
mamusia synusia:P
dzisiaj w gruperze kupon rabatowy na ubranka:
[SIZE=+1]29 zł za kupon o wartości 70 zł na odzież dla Twojego dziecka w sklepie internetowym Eurosmyk. Ubranka i dodatki dla dzieci w wieku od 0 do 10 lat
http://gruper.pl/x.php/1,2967/Eurosmyk-odziez-dziecieca.html
[/SIZE]
[SIZE=+1]29 zł za kupon o wartości 70 zł na odzież dla Twojego dziecka w sklepie internetowym Eurosmyk. Ubranka i dodatki dla dzieci w wieku od 0 do 10 lat
http://gruper.pl/x.php/1,2967/Eurosmyk-odziez-dziecieca.html
[/SIZE]
Ostatnia edycja:
awru
dziewczyny HELP! może któraś z Was będzie w najbliższym czasie w reserved??????? jakiś czas temu kupiłam młodemu czapkę na wiosnę i w jakiś magiczny sposób się skurczyła :-( ale ja tak 'mądrze' ją kupiłam!
taka w biało-niebiesko-granatowe pasy - gdyby któraś z Was przy okazji mogła zerknąć i ewentualnie kupić mi rozm.M będę bardzo wdzięczna
taka w biało-niebiesko-granatowe pasy - gdyby któraś z Was przy okazji mogła zerknąć i ewentualnie kupić mi rozm.M będę bardzo wdzięczna
reklama
agulam
dziewczyny gdzie mozna kupic muche pod szyjke dla chlopczyka?czy sa np w h&mczy reserwed
tylko nie allegro
i czy w ogole pasuje do takich spodenek jak wstawiala nataliak linka co sa z szelkami.Bochce kupic Antkowi do chrztu.Tylko sie zastanawiam czy bedzie pasowala.
tylko nie allegro
i czy w ogole pasuje do takich spodenek jak wstawiala nataliak linka co sa z szelkami.Bochce kupic Antkowi do chrztu.Tylko sie zastanawiam czy bedzie pasowala.