reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ekstra ta książeczka ;)

U nas mała smigała w weekend w rajstopkach, spodniach, i kurtce wiosennej. Czapka cienka bawelniana, zakrywająca uszy musi byc obowiązkowo.

Co myślicie?

Cheeky Wipes

Czy któraś coś wie na temat tych wózków?

http://www.amko.com.pl/2011--spacerowka-parasolka-pluto-azure-icoo-cat-1099-id-3773.aspx

oglądałam i powiem Wam, że są mega zwrotne, lekkie i dziecko ma w nich dużo miejsca, dość szerokie siedzsko pod pupką i wysokie plecy. Ogólnie zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie. Minusy- nie mają w PL serwisu, więc wszystko odsyłają no i pani mówiła, że jedynymi wózkami, które są w stanie przetrwać lot samolotem (tzn nadani eich na bagaż) są maclareny... No i nie wiem, a w tym tygodniu chciałabym podjąć decyzję....

Ostatnia edycja:
Ja wszystkim rodzicom polecam ksiązkę "Wychowanie do szczęścia", bo... wszyscy chcemy wychowywać do szczęścia, do sukcesu, do radości. Ja w tej książce znalazłam wiele pozytywnych refleksji na temat rodzicielstwa, na temat dzieci, odpowiedzialnosci, poczucia własnej wartości i skuteczności w dążeniu do celu. W zasadzie polecam ją wszystkim: rodzicom, dziadkom, nauczycielom. Nie ma znaczenia, ile lat ma Twoje/Wasze dziecko, bo w każdym wieku warto jest je kochać i rozumieć :)
Zamawiałam u wydawcy, ale pewnie w księgarniach albo w innych sklepach internetowych też się znajdzie :) A tu link:
Wychowanie do szczęścia :: Dom Wydawniczy REBIS

zapomnialam sie pochwalic butkami, dzisiaj przyszly. rozmiar 20, stan idealny, cena 28,50zl :)

1485486341_1

chyba mamy takie same tylko granatowe paski ;-)buty.JPG
ale strasznie stopa młodemu się w nich poci ;/

nataliak moja starsza ma podobne :-) tylko ze rozmiar 31,5 i na wiosne raczej beda juz za male :eek: takie ma:

DSC00434.jpg

Jakby co to moge odsprzedac na przyszlosc :-)

reklama
Do góry