reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

u nas czapka wiosenna, h&M lub ta szydełkowa, którą kilka dni temu tu wklejałam, ale do tego zawsze ma kaptur, bo tak mu wygoniej w wózku :-)
kurtka tez już wiosenna, ale rajstopki miał

reklama
ja dziś Leona wystroiłam w lżejszą kurtkę, na samo cienkie body, spodnie dżinsy rurki na podbiciu bawełnianym i czapkę najpierw lekką, ale ciągle się zsuwała, więc zamienilam na uszatkę, bo śmigaliśmy po parku i miejscami wiało
a on i tak kończy jeden katar to zaczyna drugi

My już mamy kurteczkę wiosenną, rajstopki i na to spodnie jeansy (zresztą można zobaczyć w grupie;P) czapa wczoraj jeszcze zimowa ale już dziś miała lżejszą :)

u nas jest wiosenny płaszczyk 86 za duży, czapka od Joli i wiosenne butki.
Pod spód włozyłam jej bluze z kapturem bo czasami wiało to jej zakładałam kaptur.

My właśnie wczoraj mieliśmy wyprawę po wiosenną czapkę, jedyna sensowna była w coccodrillo, normalnie kilka sklepów dzieciowych w galerii i w żadnym nic sensownego - same bawełniane łebkognioty - takie opinające się na głowce - nie podobają mnie się takie :no:, kupiliśmy w końcu granatową sztruksową pilotkę ale na styk - równe 44 które Jasiek nosi - niestety nie było ciut większej, więc młody ma czapę na miesiąc ;-), ale już mu wcześniej kupiłam w smyku późnowiosenną pilotkę do kurteczki wiosennej, i ta jest większa, więc styknie do lata.
My obecnie chodzimy w czapce zakupionej w sobotę ;-),bodziaku, rajtkach, spodenkach, bluzie polarowej i na to polar rozpinany, na jakiejś membranie, bez kurtki wczesnowiosennej, bo takiej nie mamy, kupiłam mu taką cieniusią na samej podszewce, na wiosnę, ale na teraz zbyt letnia.

bali
- fotel jest o.k. - na szczęście pasuje do kanapy naszego dyliżansu ;-)(ufff)- ale tak nakombinowałam z zakupem, że w końcu stanęło na tym, iż Jacholec jeździ w NOACH, tak jak Leoncjo :-D

A Francesco niestety spacerował dzisiaj w kombinezonie, bo kurtka wiosenna jeszcze nie przyszła...:-/ tzn. taka cieplejsza wiosenna... taką cienką mamy, ale jeszcze za zimno.... czapka cienka, bawełniana z H&M.

reklama
Do góry