reklama
kurczak, to nie Twoja aukcja? ;-)
# Kurtka przeciw wiatrowa ZIOMALSKA r 86 (1483450958) - Aukcje internetowe Allegro
# Kurtka przeciw wiatrowa ZIOMALSKA r 86 (1483450958) - Aukcje internetowe Allegro
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
nataliak, biorę kurtke
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
kurczak, to nie Twoja aukcja?
kurczak z Łodzi a aukcja z sosnowca))
kurczak z Łodzi a aukcja z sosnowca))
no ale musi być ktoś z rodziny ;-)
nataliak, biorę kurtke
no to musimy się na spacer umówić w takich samych kurtkach, my dostaliśmy od mamy jednego dziecia z przedszkola
tysia123
Fanka BB :)
Jeśli macie gdzieś w pobliżu pepco to aktualnie mają bodziaki na krótki rękaw za 4,99zł.
te bodziaki sa w stałej promocji. Krótki rekaw 4,99 a dlugi 5,99 albo 6,99. Co jakis czas dorzucaja do kosza nowe wiec ja zagladaam do Pepco tak co 2 tyg. Niestety najwiekszy wybór i najlepszej jakosci bodziak 0-3 miesiace.....
Aga, są w czerwone paski:
STRIPED SWIM SHORTS - Swimwear - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
jeśli chcesz to mogę Ci kupić i wysłać, no problem! Mierzyłam Frankowi te 12-24 na pampka i jednak jest luzik, powinny być w lecie dobre No poza tym trudno mu przecież kupić rozmiar 2-3 lata.....
dlaczego nie???? My mamy legginsy rozmiar z metki 4 lata i są dobre
kurczak, to nie Twoja aukcja? ;-)
Kurczak jak nie twoja to powinnas kurtałke wylicytowac - wszak taka ziomalska to się rzadko trafia
Majowa_Mama
Fanka BB :)
te bodziaki sa w stałej promocji. Krótki rekaw 4,99 a dlugi 5,99 albo 6,99. Co jakis czas dorzucaja do kosza nowe wiec ja zagladaam do Pepco tak co 2 tyg. Niestety najwiekszy wybór i najlepszej jakosci bodziak 0-3 miesiace...
U nas był bardzo duży wybór 6-9, 9-12 i 12-18 także można było się obłowić :-)
reklama
dla chłopaka to chyba nie ma za dużego wyboru ja potrzebuję spodnie i kurtkę na wiosnę a z tymi rozmiarami to ja już głupieję bo jedne ciuchy ma dobre na 74 a jedne na 80 a najlepsze jest to że mamy jednego pajaca na 62 który dalej jest na niego za duży Wczoraj mu kupiłam w smyku bluze na 80 i ma ją za dużą także chyba rozmiar 80-86 będzie okpowiem tak: piszcie co potrzebujecie i na jakie rozmiary a ja bede polowac oczywiscie ciuszki w wiekszosci uzywane.