reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

wiolan do roczku to już długo nie zostało, a u nas zdarzają się jeszcze 2-3 kupy dziennie i nigdy nie wiadomo kiedy ;-)
JustMe dzięki, jak przyjdą, to daj znać, przeleję kasę :-)

reklama
Jeśli macie gdzieś w pobliżu pepco to aktualnie mają bodziaki na krótki rękaw za 4,99zł.

te bodziaki sa w stałej promocji. Krótki rekaw 4,99 a dlugi 5,99 albo 6,99. Co jakis czas dorzucaja do kosza nowe wiec ja zagladaam do Pepco tak co 2 tyg. Niestety najwiekszy wybór i najlepszej jakosci bodziak 0-3 miesiace.....

Aga, są w czerwone paski:tak::

STRIPED SWIM SHORTS - Swimwear - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

jeśli chcesz to mogę Ci kupić i wysłać, no problem! Mierzyłam Frankowi te 12-24 na pampka i jednak jest luzik, powinny być w lecie dobre:tak: No poza tym trudno mu przecież kupić rozmiar 2-3 lata.....

dlaczego nie???? My mamy legginsy rozmiar z metki 4 lata i są dobre ;)

Kurczak jak nie twoja to powinnas kurtałke wylicytowac - wszak taka ziomalska to się rzadko trafia ;)

te bodziaki sa w stałej promocji. Krótki rekaw 4,99 a dlugi 5,99 albo 6,99. Co jakis czas dorzucaja do kosza nowe wiec ja zagladaam do Pepco tak co 2 tyg. Niestety najwiekszy wybór i najlepszej jakosci bodziak 0-3 miesiace...

U nas był bardzo duży wybór 6-9, 9-12 i 12-18 także można było się obłowić :-)

reklama
powiem tak: piszcie co potrzebujecie i na jakie rozmiary a ja bede polowac :) oczywiscie ciuszki w wiekszosci uzywane.
dla chłopaka to chyba nie ma za dużego wyboru :baffled: ja potrzebuję spodnie i kurtkę na wiosnę a z tymi rozmiarami to ja już głupieję bo jedne ciuchy ma dobre na 74 a jedne na 80 :baffled: a najlepsze jest to że mamy jednego pajaca na 62 który dalej jest na niego za duży :szok: Wczoraj mu kupiłam w smyku bluze na 80 i ma ją za dużą także chyba rozmiar 80-86 będzie ok :confused:

Do góry