reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

aaa a mi gołe dziecko od razu kojarzy się, że jakiś zboczeniec będzie go oglądał :no:
JustMe Kąpielówki super, gdzie takie można kupić?
no i w sumie jaki rozmiar?
ok, Franek jest dużo większy od Tomka, ja nie wiem, czy 80 czy 86?/

reklama
Zara, 35 pln. Wzięłam mu rozmiar 12-24, bo tam jest taka rozmiarówka (dot kąpielówek) i przymierzę przed kąpielą na pampka, ale wydają mi się jakieś małe....

kupiłaś już?
tylko taki kolor jest, czy jeszcze jakieś inne? np zielone w paski, lub czerwone?
kurde do Poznania musiałabym się do Zary przejechać..

Ja to mam wizję, że piasek wlezie wszędzie tam, gdzie nie powinien...;-)

Oleśka, czyli pampka nakładałaś i tak, nie nosiła kostiumu na gołą dooopcię?:)

Zdjęcie plażowe ekstra, nie mogę się juz doczekać Franka w kąpielówkach!:-D

Wyczaiłam takie:

6668501401_1_1_3.jpg

No właśnie mnie ten piasek wkurzał, Jagoda się w nim tarzała jak pies.
Pampek lub swimmers i kostium. Jak był koopson (a był prawie zawsze) to zmieniałam w namiociku na czystą pieluchę i git:)

teraz tych pedofili to na kazdym kroku pelno.. zwlaszcza pewnei na plazach... ja uwazam, ze musza byc koniecznie klejnoty naszych dzieci schowane..... kąpielówki dla chlopakó są fajne, bo sie wciąga i git.. gorzej z dziewczynkami.. więcej ubierania.....

Oleska: Jagódka bosko w stroju wyglądała ......... i ta stópka.... wygilgałabym

Aga, JustMe: kupson chyba u rocznego dziecka powinien być z raz dziennie, wiec jakoś można przewidzieć...

reklama
JustMe no pewnie, ze chcę! super te czerwone są :tak:

OK, to jak będę w Zarze to Ci wezmę i dam znać, że wysyłam:) A że zaglądam tam dość często, to pewnie niebawem przyjdą:-D Biorę ten sam rozmiar.

teraz tych pedofili to na kazdym kroku pelno.. zwlaszcza pewnei na plazach... ja uwazam, ze musza byc koniecznie klejnoty naszych dzieci schowane..... kąpielówki dla chlopakó są fajne, bo sie wciąga i git.. gorzej z dziewczynkami.. więcej ubierania.....

Oleska: Jagódka bosko w stroju wyglądała ......... i ta stópka.... wygilgałabym

Aga, JustMe: kupson chyba u rocznego dziecka powinien być z raz dziennie, wiec jakoś można przewidzieć...

No to Francisław ma 2 mieiące, żeby ograniczyc się do 1 kupy dziennie, bo u nas standard to dwie, zdarzają się czasem 3:-p

A co do dziewczynkowych strojów kąpielowych, to mi się bardzo podobają dziewczynki w samych majteczkach, widziałam śliczne w mothercare:tak:

Do góry