reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Tysia, dobrze, że piszesz, bo własnie wybierałam się po południu do biedronki po te rajstopki..
afi tak jak piszesz, tylko co firma to inaczej, Tomek więszość nosi 6-9 czyli 74, ale np mothercare, czy marks&spencer nosi 9-12

reklama
Tysia, dobrze, że piszesz, bo własnie wybierałam się po południu do biedronki po te rajstopki..
afi tak jak piszesz, tylko co firma to inaczej, Tomek więszość nosi 6-9 czyli 74, ale np mothercare, czy marks&spencer nosi 9-12
ha! widzisz, a u nas ciuszki z mothercare 3-6 są idealne (lada moment będzie z nich wyrastał), np kobminezon mamy z mothercare 3-6 mies
z reguły więszkszośc ubranek 74, czasem 68

no właśnie... i jak tu zamawiac ciuszki przez allegro... :/ nie chce mi się za każdym razem pytac o wymiary i mierzyć ciuchów Jagody... :/
dokładnie, na allegro kupiłam niedawno rozm. 80 i co? i założył 2 razy, bo był na styk..
trudno teraz cokolwiek kupić...
ja np. jak sprzedaję, to piszę, ze rozmiar z metki np.74 ale mi się wydaje, że jest mniejszy, lub ewentualnie podaję wymiary.
ha! widzisz, a u nas ciuszki z mothercare 3-6 są idealne (lada moment będzie z nich wyrastał), np kobminezon mamy z mothercare 3-6 mies
z reguły więszkszośc ubranek 74, czasem 68
a to dziwne z tym mothercare...

dokładnie, na allegro kupiłam niedawno rozm. 80 i co? i założył 2 razy, bo był na styk..
trudno teraz cokolwiek kupić...
ja np. jak sprzedaję, to piszę, ze rozmiar z metki np.74 ale mi się wydaje, że jest mniejszy, lub ewentualnie podaję wymiary.

najlepiej mi się kupuje jak widzę ciuch. nie musze na rozmiar patrzec i wiem czy będzie dobry. ehh.. a na allegro tyle fajnych sukieneczek i tuniczek na lato wyhaczyłam dla małej... :/ ico ? d..pa! chyba nic nie kupię... :(

Przepraszam najmocniej, to ja pisałam o rajstopkach w biedronie. Byłam święcie przekonana, że to od dziś :( Mea culpa!
Ale mam za swoje. Obłaziłam całe miasto, tzn. dwie biedronki i byłam zła, że już wykupili rajtuzki....Dopiero wychodząc z biedronki zerkłam na plakat a tam jak byk pisze że od 20ego.... Przepraszam!!

reklama
Ja też nie kombinuję z kupowaniem bez obejrzenia na własne oczy. Ogólnie ostatnio jestem zdegustowana jeśli chodzi o kupowanie ubranek, bo mam całą masę dresików, spodenek, bluz z kapturem mam samych chyba z 7 sztuk, nie wspomnę o wyjściówkach sweterkach, polarach, spodenkach - wszystko nówki. Jasiek nic z tego nie nosi. Na codzień śmiga na macie w rajstopkach i bodziaku, bo tak najwygodniej, swoboda ruchów i żadne skarpety nie spadają. Na wyjścia wsadzam go tak jak na matę, tylko dodaję kombinezon i całe ubieranie. Wszystkie ubranka na wyjścia na 74 są dosłownie nie ruszone, na 68 było podobnie, jeszcze trochę poubierałam do listopada a później bodziak, rajstopki i kombinezon. Specjalnie się nie gościmy, żeby dzieć był extra ubierany, centralizujemy życie w domu i na spacerze. Więc jak poszłam ostatnio do sklepów to wróciłam z niczym, bo wszystko było na zimę, a wiem, że do końca kombinezonowania nic wyjściowego nie ubiorę :baffled:, normalnie szkoda mi było kasy. Skończyło się na dokupieniu kilku paczek bodziaków z tescacza na 1 - 1,5 roku, bo teraz Jasiek nosi te na 9-12 mcy.

Do góry