reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

no i dobrze, trzeba poprawiać, bo jak jedna wali byki, to potem reszta czyta te bzdury ;-)
tak więc proszę moje orty poprawiać :tak:
a literówki są dobre, w moim wykonaniu zwłaszcza :-D

reklama
dzieki dziewczyny:-)

juz kiedys pisalam,ja robie zakupy dwa razy do roku na przecenach,zima i lato.
pozniej to juz tylko dokupuje bodziaki i takie drobnostki.

a dzisiaj sobie pare rzeczy kupilam:-):-):-)
zajebiste szpilki,juz sie nie moge doczekac kiedy je zaloze:-)

dzieki dziewczyny:-)

juz kiedys pisalam,ja robie zakupy dwa razy do roku na przecenach,zima i lato.
pozniej to juz tylko dokupuje bodziaki i takie drobnostki.

a dzisiaj sobie pare rzeczy kupilam:-):-):-)
zajebiste szpilki,juz sie nie moge doczekac kiedy je zaloze:-)

i co jeszcze oprócZ szpilek???
pamiętam jak wkleiłaś zdjęcie takiej ślicznej sukieneczki jeszcze jak byłyśmy w ciąży:) baaaardzo się mi podobała:)
ja zamierzam iśc po wypłącie na zakupy ale nie wiem czy coś jeszcze będzie TANIEGO.

Julita jeszcze bluzke,dwa sweterki i taki a'la zakiecik na wiosne.

z niego jestem zadowolona na rowni ze szpilkami.
szpilki z nexta przecenione z 40 na 10,a zakiecik z debenham z 50 na 11:szok:
funtow oczywiscie:-)

super Wonka:) już Ci kobieto zazdroszczę!!! I szczerze nie mogę doczekać się wiosny!!! KOCHAM tę porę roku:)

Wonka: czyli jakiś zły humor Cię odpuścił.. skoro ciuszki się znalazły w torbach zakupowych???

ja ostatnimi czasy w jednym sklepie kupiłam sobie 5 sukienek:szok: takich z dzianiny... jak do pracy wroce....:-D
a dzisiaj mi maz moiw, ze może bym nie wracała jednak??? (do pracy):szok::rofl2:

Wiolan pije melise i wrzucilam na luz.
chwilowo mi sie udaje tzn pogodzilam sie na jakis czas z faktem,ze moje dziecko nie przesypia nocy i pewnie nie bedzie dopoki jej nie odstawie.
zly humor wraca jak bumerang wraz ze zmeczeniem.
od 8 msc nie przespalam calej nocy,to juz troche boli.

zakupy poprawiaja samopoczucie :-)

reklama
Do góry