reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy mama i dziecko /strony internetowe gdzie warto kupić

oliwiapatrycja

Fanka BB :)
Zakupy mama i dziecko
Wstawiajcie linki stron sklepów internetowych z których warto kupić, może macie już sprawdzone źródła ;-)

reklama
Polecam półspioszki, za niską cenę (ok 9 zł) jakość w porządku
Z allegro

Link do: PÓŁŚPIOCHY bezuciskowe 62, NOWE WZORY, PRODUCENT!
Tak wyglądaja w realu
DSC_0042.JPG

Załączniki

• DSC_0042.JPG
    DSC_0042.JPG
    805,4 KB · Wyświetleń: 7 931
Ostatnia edycja:
Super temat. Na pewno będę go obserwowała i dodawała strony gdy znajdę coś ciekawego. Ja jak narazie pare sztuk ciuszków już mam po tamtej nieudanej ciąży z września, także teraz nie szaleje za bardzo, bo tez nie wiem za bardzo jakie kolory kupować. Ale narazie jedynie do Pepco chodzę oglądać i w niedziele się przejdę na mały przegląd. Wole jednak na żywo zobaczyć, dotknąć i kupić. Ale Internet tez pewnie przydatny będzie :)

oar8flw1mdp5ujvp.png

A na jakie wy rozmaity patrzycie myśląc o zakupie? Ja mam kupione tamte ciuszki na 0-3 miesiąca czyli właśnie 62 cm. To dobrze czy wy raczej polecacie kupić pare rzeczy mniejszych? Bo chyba na 0 miesiąc to nie opłaca się dużo kupowac, bo po porodzie dzidzia szybko będzie rosła i nagle za małe będzie..

oar8flw1mdp5ujvp.png

Polecacie jakies strony albo aukcje na allegro na ktorych mozna kupic dobrej jakosci legginsy z takim dodatkowym pasem na brzuszek?

Załączniki

• Screenshot_2018-02-08-13-12-48.png
    Screenshot_2018-02-08-13-12-48.png
    54 KB · Wyświetleń: 7 422
Ostatnia edycja:

Załączniki

• Screenshot_2018-02-08-13-13-11.png
    Screenshot_2018-02-08-13-13-11.png
    126,3 KB · Wyświetleń: 7 432
  • Screenshot_2018-02-08-13-14-01.png
    Screenshot_2018-02-08-13-14-01.png
    204,8 KB · Wyświetleń: 7 427