reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy lipcowek

A ja już nie wiem sama co ze stanikami.... Już widzę, że mi biust opadł :baffled: Mam jeden sportowy z gatty i jak zaczynam ciec to i bluzki przesiąkam. Normalnie wstyd na ulicy :-p Kupiłam w H&M do karmienia, ale największa miska jaka była i obwód większy niż noszę i coś czuję, że po porodzie się nie zmieszczę w nie... Ja nie wiem jak oni te staniki robią... bo ja mam w sumie większy trochę biust, ale mam koleżanki z dużo większymi piersiami. To co te boroczki będą nosić w ciąży i po porodzie?

reklama
ja myślałam, że mi prawie nic nie urosły piersi, ale przed ciążą zrobiłam sobie sesję u fotografa, no wiecie, że jakbym po ciąży już nie była piękna i zgrabna to żeby było co wspominać:-) no i wczoraj oglądałam i muszę powiedzieć, że jednak urosły:-) tylko jak teraz jestem w domu to chodzę bez stanika, bo nawet z przedłużką i luźno na maksa mnie od stanika boli ten cholerny żołądek:-(

a stanik kupiłam na próbę w esotiq, mają za 30 zł w promocji teraz

ja przez cala ciaze w sumie nosze te takie sportowe biustonosze (takie jak z netto zalinkowane). Sa jeszcze sprzed ciazy i jakos trzymaja biust. A nosze je niemal non stop, bo mie cala ciaze cycki bola. I myslalam, ze do karmienia ewentualnego tez sie nadadza. Sie zobacczy.

Dziewczyny z Wrocławia. Dostałam namiar na sklep z biustonoszami. Większość ma możliwość przerobienia na takie do karmienia. I przerabiają. Byłam, sprawdziłam i 2 kupiłam ;-) są śliczne. Brafiterki super. Na prawdę się starały, wybór ogromny, kolorowów i krojów masa.

Muszę jeszcze kupić taki zwykły bawełniany, tam takiego nie było ale chyba wiem gdzie znajdę.

Onlyher na Jagiełły. Mają stronę na necie.

A ja poproszę o polecenie mi gdzie kupię totalnie zwykły biustonosz na pierwsze chwile z karmieniem? Czyli pewnie bez drutów i bawełniany. Gdzie no gdzie?

Katka - pewnie na zielińskiego w jakiejś budce z bielizną

Makota
- a powiedz ten stanik co wkleiłaś linka trzyma jakoś w miare cycki?? Nie chcę inwestować w takie droższe bo nie mam zamiaru za długo karmić ale coś muszę kupić chociażby do szpitala. Nie chcę, żeby jeszcze bardziej się obwisły :szok::szok::-D:-D i tak już czują grawitację

reklama
Oj o zakupach na zielińskiego to bym nie pomyślała że tam do karmienia coś może być.

Ostatnio któraś chyba pisała o kocykach w biedronce??? Byłam i zakupiłam :-) ok 15 płn jeśli czegoś nie pomieszłam? Milusi i ładny. I czeka w pralni na swoją kolej ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry