reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy lipcowek

ja też mam Aventa ręczny, i na początku klęłam nad nim, ale to przez poranione brodawki, jak się zagoiły,i pokarm nadszedł to mi się szybko odciągało, a jak już nauczyłyśmy się dobrze cyckować to i laktator był bardzo sporadycznie potrzebny

reklama
Przyszedł ja pierdziele jaki sprzęt! Trzy stowy ponad w sklepie :O :O jestem w szoku

Załączniki

• 1401971159713.jpg
    1401971159713.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Ja kupiłam laktatory dwa nawet bo się połakomiłam na butelki, które babka sprzedawała. Dużo buteleczek Avent chciałam i przy okazji laktatory były, a na miejscu kobieta dorzuciła jeszcze podgrzewacz :D

Ja kupilam reczny tomme tippie razem z wyprawka apteczna. Troche sie obawiam, ze nie bede go uzywala i pozniej oczywiscie nie dam rady go sprzedac (osobiscie nie kupilabym uzywanego laktatora) ale nie zaluje wyboru, bo na laktaror na 300 to mnie akurat nie stac ;)

reklama
Do góry