reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Katka zobacz tez w Arenie. Maja tam stoisko z bielizna, ale czy ciazowa? Moj 1 stanik kupowalam w hali targowej u pani z pidzamkami. W okolicach nowego dworu byla hindianka. N lotniczej jest e-paulinka, Bajka na dlugosza. Tam wszedzie powinnas dostac staniki do karmienia. Jednakze koszt canpolowskiego to ok. 40 zl w bajce jak patrzylam.

Emyly - mi o dziwo nic nie odwislo i te staniki sa dla mnie w porzadku. Szkoda mi bylo kasy na cos drozszego, bo nie wiem jaki rozmiar bedzie dobry po porodzie. Srednio trzymaja, bo ten material jest cienki.

H&M ostatnio odwiedziłam i z przykrością stwierdzam, że ten sklep poszedł w baardzo złym kierunku jeżeli chodzi o jakość produktów. Te ciuchy z lidla czy biedry czasem są lepsze jakościowo niż ich produkowane w Bangladeszu.

Elifit ja się spóźniłam ze zgłoszeniem i bardzo żałuje:( Zastanawiam się jaki laktator sobie kupić...Jak urodziłam Mikołaja to Avent się sprawdził, ale teraz nie wiem sama:/ Kusi mnie medela albo lovi.

też zastanawiam nad laktatorem, Medela ma super opinie, zwłaszcza ten model Swing ale ta cena :-( Moja koleżanka miała Lovi i była zachwycona, zastanawiam się czy nie odkupić od niej tego Lovi albo chociaż umówić się, że chętnie bym wypożyczyła za jakąś drobną opłatą bo kurcze cieżko mi przewidzieć czy będzie mi potrzebny laktator czy nie, a znów wywalać ze 3-4 stówki a potem ma leżeć nieużywany to też bez sensu :dry:

reklama
Do góry