reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Spiworek dla noworodka nie jest konieczny, bo dziecko mało ruchliwe raczej. My używałyśmy jesienią, jak noce chłodniejsze.Przynajmniej nie trzeba się stresować że się rozkopie.

W tk maxx widzialam z tej firmy Doti cos chyba takiego. ja mam kocyk przeciwdeszczowy z soothie time ktory spelnia 3 funkcje ;) dobre rzeczy sa z tego. Polecam.

s.michalina dziewczyny juz odpowiedzialy:)dodam tylko ze dla moich dzieci super sprawa bo nie nadazalam w nocy ich pzrykrywac,tearz juz starszaki ale non stop odkryte spia:no:

Dzięki! W takim razie na pewno się przyda, bo noce szybko robią się chłodne.

W wczoraj w netto kupiłam biustonosz dla ciężarnych za 16zł. W zasadzie jak dla mnie to tylko chwyt reklamowy, że dla ciężarnych bo to raczej zwykły biustonosz sportowy bez usztywnień. Ale bardzo fajny materiał.

No właśnie nic odpinanego nie ma :-D mówię, chwyt reklamowy. Ale pojadę dzisiaj jeszcze jeden kupić, bo taniej gdzie indziej nie widziałam a bardzo wygodny. Karmić w nim się da spokojnie, bo mięciusi jest i podwinąć go można bez problemu:tak:

No właśnie nic odpinanego nie ma :-D mówię, chwyt reklamowy. Ale pojadę dzisiaj jeszcze jeden kupić, bo taniej gdzie indziej nie widziałam a bardzo wygodny. Karmić w nim się da spokojnie, bo mięciusi jest i podwinąć go można bez problemu:tak:

No ja mam kilka takich nie odpinanych na piersiach ale miękkich i super do karmienia się nadawały ;)

reklama
Do góry