A ja już nie wiem sama co ze stanikami.... Już widzę, że mi biust opadł Mam jeden sportowy z gatty i jak zaczynam ciec to i bluzki przesiąkam. Normalnie wstyd na ulicy Kupiłam w H&M do karmienia, ale największa miska jaka była i obwód większy niż noszę i coś czuję, że po porodzie się nie zmieszczę w nie... Ja nie wiem jak oni te staniki robią... bo ja mam w sumie większy trochę biust, ale mam koleżanki z dużo większymi piersiami. To co te boroczki będą nosić w ciąży i po porodzie?
reklama
ja myślałam, że mi prawie nic nie urosły piersi, ale przed ciążą zrobiłam sobie sesję u fotografa, no wiecie, że jakbym po ciąży już nie była piękna i zgrabna to żeby było co wspominać:-) no i wczoraj oglądałam i muszę powiedzieć, że jednak urosły:-) tylko jak teraz jestem w domu to chodzę bez stanika, bo nawet z przedłużką i luźno na maksa mnie od stanika boli ten cholerny żołądek:-(
a stanik kupiłam na próbę w esotiq, mają za 30 zł w promocji teraz
a stanik kupiłam na próbę w esotiq, mają za 30 zł w promocji teraz
Hubson
Fanka BB :)
ja przez cala ciaze w sumie nosze te takie sportowe biustonosze (takie jak z netto zalinkowane). Sa jeszcze sprzed ciazy i jakos trzymaja biust. A nosze je niemal non stop, bo mie cala ciaze cycki bola. I myslalam, ze do karmienia ewentualnego tez sie nadadza. Sie zobacczy.
Undomiel, mówisz o biustonoszach do karmienia?
tych z esotiq? tak do karmienia
Katka***
Dziewczyny z Wrocławia. Dostałam namiar na sklep z biustonoszami. Większość ma możliwość przerobienia na takie do karmienia. I przerabiają. Byłam, sprawdziłam i 2 kupiłam ;-) są śliczne. Brafiterki super. Na prawdę się starały, wybór ogromny, kolorowów i krojów masa.
Muszę jeszcze kupić taki zwykły bawełniany, tam takiego nie było ale chyba wiem gdzie znajdę.
Muszę jeszcze kupić taki zwykły bawełniany, tam takiego nie było ale chyba wiem gdzie znajdę.
Katka***
Onlyher na Jagiełły. Mają stronę na necie.
A ja poproszę o polecenie mi gdzie kupię totalnie zwykły biustonosz na pierwsze chwile z karmieniem? Czyli pewnie bez drutów i bawełniany. Gdzie no gdzie?
A ja poproszę o polecenie mi gdzie kupię totalnie zwykły biustonosz na pierwsze chwile z karmieniem? Czyli pewnie bez drutów i bawełniany. Gdzie no gdzie?
emyly
Katka - pewnie na zielińskiego w jakiejś budce z bielizną
Makota - a powiedz ten stanik co wkleiłaś linka trzyma jakoś w miare cycki?? Nie chcę inwestować w takie droższe bo nie mam zamiaru za długo karmić ale coś muszę kupić chociażby do szpitala. Nie chcę, żeby jeszcze bardziej się obwisły i tak już czują grawitację
Makota - a powiedz ten stanik co wkleiłaś linka trzyma jakoś w miare cycki?? Nie chcę inwestować w takie droższe bo nie mam zamiaru za długo karmić ale coś muszę kupić chociażby do szpitala. Nie chcę, żeby jeszcze bardziej się obwisły i tak już czują grawitację
reklama
Katka***
Oj o zakupach na zielińskiego to bym nie pomyślała że tam do karmienia coś może być.
Ostatnio któraś chyba pisała o kocykach w biedronce??? Byłam i zakupiłam :-) ok 15 płn jeśli czegoś nie pomieszłam? Milusi i ładny. I czeka w pralni na swoją kolej ;-)
Ostatnio któraś chyba pisała o kocykach w biedronce??? Byłam i zakupiłam :-) ok 15 płn jeśli czegoś nie pomieszłam? Milusi i ładny. I czeka w pralni na swoją kolej ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: