reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

A ja już nie wiem sama co ze stanikami.... Już widzę, że mi biust opadł :baffled: Mam jeden sportowy z gatty i jak zaczynam ciec to i bluzki przesiąkam. Normalnie wstyd na ulicy :-p Kupiłam w H&M do karmienia, ale największa miska jaka była i obwód większy niż noszę i coś czuję, że po porodzie się nie zmieszczę w nie... Ja nie wiem jak oni te staniki robią... bo ja mam w sumie większy trochę biust, ale mam koleżanki z dużo większymi piersiami. To co te boroczki będą nosić w ciąży i po porodzie?

reklama
ja myślałam, że mi prawie nic nie urosły piersi, ale przed ciążą zrobiłam sobie sesję u fotografa, no wiecie, że jakbym po ciąży już nie była piękna i zgrabna to żeby było co wspominać:-) no i wczoraj oglądałam i muszę powiedzieć, że jednak urosły:-) tylko jak teraz jestem w domu to chodzę bez stanika, bo nawet z przedłużką i luźno na maksa mnie od stanika boli ten cholerny żołądek:-(

a stanik kupiłam na próbę w esotiq, mają za 30 zł w promocji teraz

ja przez cala ciaze w sumie nosze te takie sportowe biustonosze (takie jak z netto zalinkowane). Sa jeszcze sprzed ciazy i jakos trzymaja biust. A nosze je niemal non stop, bo mie cala ciaze cycki bola. I myslalam, ze do karmienia ewentualnego tez sie nadadza. Sie zobacczy.

Dziewczyny z Wrocławia. Dostałam namiar na sklep z biustonoszami. Większość ma możliwość przerobienia na takie do karmienia. I przerabiają. Byłam, sprawdziłam i 2 kupiłam ;-) są śliczne. Brafiterki super. Na prawdę się starały, wybór ogromny, kolorowów i krojów masa.

Muszę jeszcze kupić taki zwykły bawełniany, tam takiego nie było ale chyba wiem gdzie znajdę.

Onlyher na Jagiełły. Mają stronę na necie.

A ja poproszę o polecenie mi gdzie kupię totalnie zwykły biustonosz na pierwsze chwile z karmieniem? Czyli pewnie bez drutów i bawełniany. Gdzie no gdzie?

Katka - pewnie na zielińskiego w jakiejś budce z bielizną

Makota
- a powiedz ten stanik co wkleiłaś linka trzyma jakoś w miare cycki?? Nie chcę inwestować w takie droższe bo nie mam zamiaru za długo karmić ale coś muszę kupić chociażby do szpitala. Nie chcę, żeby jeszcze bardziej się obwisły :szok::szok::-D:-D i tak już czują grawitację

reklama
Oj o zakupach na zielińskiego to bym nie pomyślała że tam do karmienia coś może być.

Ostatnio któraś chyba pisała o kocykach w biedronce??? Byłam i zakupiłam :-) ok 15 płn jeśli czegoś nie pomieszłam? Milusi i ładny. I czeka w pralni na swoją kolej ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry