reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy lipcowek

Jak już mowa o biustach to napiszę, że chciałabym zostawić sobie takie cycki jak mam teraz. W końcu coś odstaje z przodu, i mi się podoba, i mężowi :D Niestety pewnie po karmieniu się skurczą i znowu będę zdana na poduszeczki w miseczkach :/

reklama
Michalina, mozesz stawić fotkę tego stanika? On jest produktem gazetkowym?
Tez bym sobie kupiła cos takiego w czym mozna spac.

P1270638.jpgP1270637.jpgP1270636.jpg

94% poliamid
6% włókno elastyczne

Były rozmiary większe ale mniejszych nie. Choć te mniejsze gdyby były to nie wiem na kogo, bo ja wcale duża nie jestem, biust też bez szaleństw a ten rozmiar jest idealny.
Co to za oferta? Pojęcia nie mam. Była kiedyś taka seria rzeczy ciążowych w Netto, może zostało? :confused:

Ja też bym wolała, żeby PO się nie zmniejszył do stanu sprzed, kiedy trzeba z lupą go było szukać. A tak, to w końcu mam biust!

Załączniki

• P1270638.jpg
    P1270638.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 50
  • P1270637.jpg
    P1270637.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 52
  • P1270636.jpg
    P1270636.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
ja mam ciążowe h&m ale bardzo nie jestem zadowolona, pasowało by mi jakiś dokupić,u mnie taki materiałowy niestety się nie sprawdza za bardzo przez wielkość piersi:( tylko że ja mam właśnie cyce wielkie, z chęcią oddam 2 rozmiary, po pierwszej ciąży jakoś zmalały i było dobrze, no ale teraz znowu urosły, za rok może będę z nich zadowolona ale na pewno nie dopóki będę karmić

Michalina, dzieki za fotki. Wlasnie tego szukam :)
Dobrze ze piszesz o rozmiarze bo ja tez raczej drobna jestem a czesto gęsto musze zakupić majty czy wlasnie tego typu stanik w rozm conajmniej L.

reklama
Do góry