reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

Jak już mowa o biustach to napiszę, że chciałabym zostawić sobie takie cycki jak mam teraz. W końcu coś odstaje z przodu, i mi się podoba, i mężowi :D Niestety pewnie po karmieniu się skurczą i znowu będę zdana na poduszeczki w miseczkach :/

reklama
Michalina, mozesz stawić fotkę tego stanika? On jest produktem gazetkowym?
Tez bym sobie kupiła cos takiego w czym mozna spac.

P1270638.jpgP1270637.jpgP1270636.jpg

94% poliamid
6% włókno elastyczne

Były rozmiary większe ale mniejszych nie. Choć te mniejsze gdyby były to nie wiem na kogo, bo ja wcale duża nie jestem, biust też bez szaleństw a ten rozmiar jest idealny.
Co to za oferta? Pojęcia nie mam. Była kiedyś taka seria rzeczy ciążowych w Netto, może zostało? :confused:

Ja też bym wolała, żeby PO się nie zmniejszył do stanu sprzed, kiedy trzeba z lupą go było szukać. A tak, to w końcu mam biust!

Załączniki

• P1270638.jpg
    P1270638.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 44
  • P1270637.jpg
    P1270637.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 47
  • P1270636.jpg
    P1270636.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
ja mam ciążowe h&m ale bardzo nie jestem zadowolona, pasowało by mi jakiś dokupić,u mnie taki materiałowy niestety się nie sprawdza za bardzo przez wielkość piersi:( tylko że ja mam właśnie cyce wielkie, z chęcią oddam 2 rozmiary, po pierwszej ciąży jakoś zmalały i było dobrze, no ale teraz znowu urosły, za rok może będę z nich zadowolona ale na pewno nie dopóki będę karmić

Michalina, dzieki za fotki. Wlasnie tego szukam :)
Dobrze ze piszesz o rozmiarze bo ja tez raczej drobna jestem a czesto gęsto musze zakupić majty czy wlasnie tego typu stanik w rozm conajmniej L.

reklama
Do góry