reklama
Hubson
Fanka BB :)
Angelika, to sliniak jest
A jesli chodzi o ciuchy ciazowe, ja wole pod brzuch. Nie lubie jak mnie cos obciska.
A jesli chodzi o ciuchy ciazowe, ja wole pod brzuch. Nie lubie jak mnie cos obciska.
angelika2014
Śliniak he ale daszek tez by był fajny
s.michalina
To jakiś krótki ten śliniak dlatego wydał mi się uroczy że niby daszek. Ale skoro śliniak... no dobra też uroczy teraz mi głupio trochę
emily_emu
Ja dzis nie moglam sie oprzec i kupilam pierwszy zakup dla mojej dzidzi wszedzie SALE! Jak tu nie kupic? Nie wiem jeszcze czy chlopiec czy dziewczynka (pojutrze 7 lutego sie zapewne dowiem) ale kupilam taka bluzeczke w ostatecznosci chlopca tez w nia ubiore hehe. Bedzie mial styloweczke...
Tylko 24 zl w Cubusie
Tylko 24 zl w Cubusie
Załączniki
makota89
Ja dzis nie moglam sie oprzec i kupilam pierwszy zakup dla mojej dzidzi wszedzie SALE! Jak tu nie kupic? Nie wiem jeszcze czy chlopiec czy dziewczynka (pojutrze 7 lutego sie zapewne dowiem) ale kupilam taka bluzeczke w ostatecznosci chlopca tez w nia ubiore hehe. Bedzie mial styloweczke... Zobacz załącznik 608421
Tylko 24 zl w Cubusie
nie jest zła dla chłopaka...
ja nie mam nic kupionego. mam ubranka po siostrzenicy, ale praktycznie wszystko typowo babskie
jak jestem w tesco, rzucają mi się w oczy takie maaaaaalutkie sukienkeczki i specjalnie pokazuję je M (on liczy na chłopaka)
emily_emu
Ja chyba jeszcze sie skusze na pare nowych rzeczy geterki byly takie dzianinkowe z serduszkami na kolanach lub gwiazdkami za 10 zl bodajze <3 no cudenka! I te body za dyszke takie cudowne. Niektore sa typowo chlopiece lub dziewczece wiec wole narazie na pale nie kupowac mam nadzieje ze jutro na wizycie bedzie jakas chociaz sugestia co do plci
elifit
Moderatorka
A ja dziś Sie obkupilam w bluzki takie dłuższe bo mi wszystkie przed ciążowe podwijaly sie
angelika2014
Nie mówcie o tych małych różowych sukieneczkach, śpioszkach w serduszka itp. dla chłopaków ciężko coś znaleźć wyjątkowegoMichalina zdjęcie nie wyraźne nie stresuj się dlatego go kupiłam że jest taki maciupeńki
reklama
świetne ubranka :-) ja z zakupami dla maluszka wstrzymuję się do połówkowego, ale też jak chodzę po sklepach to nie mogę się napatrzeć na te malutkie ubranka
Kupiłam wczoraj spodnie ciążowe w H&M i jestem zawiedziona wydałam 149zł, w przymierzalnie były ok, a dziś tak się w nich umęczyłam, strasznie zsuwają się z tyłka i co chwila podciągałam;/ mam nadzieje, że jak brzuszek większy urośnie to będą ok. Ogólnie to stwierdzam, że jest stanowczo za mało sklepów dla ciężarnych, u mnie w centrum handlowym jest tylko happy mum, poza kilkoma wieszakami w h&m i c&a i tak naprawdę żadnego wyboru, chyba nie pozostało mi nic inneg jak zamówić na allegro więcej par legginsów.....
Kupiłam wczoraj spodnie ciążowe w H&M i jestem zawiedziona wydałam 149zł, w przymierzalnie były ok, a dziś tak się w nich umęczyłam, strasznie zsuwają się z tyłka i co chwila podciągałam;/ mam nadzieje, że jak brzuszek większy urośnie to będą ok. Ogólnie to stwierdzam, że jest stanowczo za mało sklepów dla ciężarnych, u mnie w centrum handlowym jest tylko happy mum, poza kilkoma wieszakami w h&m i c&a i tak naprawdę żadnego wyboru, chyba nie pozostało mi nic inneg jak zamówić na allegro więcej par legginsów.....
Podziel się: