reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

angelika są są wyjątkowe ubranka:tak: Mój 2-letni syn sam się teraz prosi o koszule w kratkę, ja znowuż uwielbiam go ubierać w kamizelki. Jak był mały to ogrodniczki królowały. Wiadomo to nie to samo co sukieneczki i spineczki ale też słodko :)

reklama
Elfit na starsze dziecko tak ale noworodka w koszulę nie będę może bardzo wciskała, a mój mąż szuka śpioszków w czachy, bo on motocyklista he i szuka :) jasne jak się chce to się znajdzie ale dla dziewczynek jest ogrom wszystkiego.

W Kaph All sa fajne rzeczy dla chlopcow noworodkow, ale nie pytaj o ceny- zatrwazajace. Przy tym sa niektore tak pomyslane, ze fajne do zakladania :).

e tam nie ma tragedii z tymi cenami :) ale ubranka cudenka! wyprzedaze sa jeszcze wiec da sie cos upolowac w dobrej cenie :) moze jutro sie skusze jak bede wiedziala po dzisiejszej wizycie czy chlopiec czy dziewczynka :)

14 zl za spioszki przykladowo ;) wiadomo. Mnie nie stac zeby ubrac cale dziecko w nowej kolekcji ale jedna rzecz moge sobie pozwolic ;)

Nie no to jasne mnie tez nie stać, trochę ciuszków tez dostałam i dostanę więc też nie chce szaleć z zakupami ale czasem ciężko się jest oprzeć:)

arabelka są fajne śpiochy w czaszki - my nie jesteśmy motocyklistami, ale oprzeć im się nie mogłam :-D w pepco są nawet koszulki w czaszki, ale mieliśmy takie dopiero od 3 miesiąca. A czaszkowe buciki widziałaś? U nas w dziecięcym sklepie były takie niemowlęce - niestety pojawiły się jak Mati miał już 2 lata i większych rozmiarów nie było. Ale to chyba właśnie chodziło o to żeby niemowlak wyglądał tak hmmmmm łobuzersko :-D:-D

reklama
Do góry