reklama
pola.
Fanka BB :)
fajne legginsy i b. dobre gatunkowo sa w H&M
Ja tez mam legginsy z h&m. Sa niezle, ale materiał troche cienki i chyba troche prześwituje.
Ja za to jestem bardzo zadowolona z legginsów ciążowych z Lidla.
Hubson
Javmam zwykle legginsy z lidla, nawet w tamtym tygodniu byly, i jestem zadowolona z nich hardzo
U
użytkownik 902
Gość
No właśnie dużo dobrego słyszałam o tych z hm. Zwykłe legginsy odpadają, mam za duży brzuch, niewygodnie mi w normalnych. Netto nie mam, a w lidlu nie widziałam nigdy ciążowych..
malgorzatkar
Mamusie,
Nie wiem czy mi na tym forum wolno ale chciałabym Wam polecic stronkę promocjedladzieci.pl. Jest na niej wykaz wszystkich promocji na artykuły dla dzieci. Mam nadzieję,że sie przyda.
Wolno
Jest jeszcze promobaby.pl
makota89
Javmam zwykle legginsy z lidla, nawet w tamtym tygodniu byly, i jestem zadowolona z nich hardzo
właśnie weszłam o nich napisać kupiłam już jakiś czas temu i żałuję, że tylko jedne :/ Moje mają luźną gumkę w pasie, przez co super się je nosi kiedy rośnie brzuszek
co do H&M podobno super są ciążowe.
ja się wczoraj w końcu wybrałam na zakupy, głownie wymienić śpioszki, które dumna z siebie kupiłam w zabójczym rozmiarze 44:-) niestety wszystko było przebrane, więc wyszłam ze skarpetkami i śliniaczkiem, oczywiście nie przewidziałam zakupu skarpet i znów brałam "na oko", więc pewnie będą dobre na jesieni, ale już lepiej przesadzić w tę stronę;-)
zakupiłam też piłkę do ćwiczeń i zamierzam rozpocząć zabawę od przyszłego tygodnia, znalazłam taką stronkę z ćwiczeniami, próbowałyście kiedyś? Macierzyństwo
zakupiłam też piłkę do ćwiczeń i zamierzam rozpocząć zabawę od przyszłego tygodnia, znalazłam taką stronkę z ćwiczeniami, próbowałyście kiedyś? Macierzyństwo
reklama
s.michalina
Przeuroczy jest ten daszek Bardzo ładny komplecik.
Ja właśnie muszę kupić jakieś gaciole ciążowe bo zostałam w jednych leginsach a reszta w ciągu 3 dni zaczęła mnie tak uciskać, że dzisiaj rano spodni już nie dopinałam tylko narzuciłam na górę luźniejszą bluzę żeby nie było widać
A lepiej szukać ciuszków nad brzuch czy pod? Jak wam jest wygodniej?
Podziel się: