reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy lipcowek

reklama
Ostatnio zamówiłam w 9fashion kilka rzeczy, a dziś pojechałam do galerii, tylko wróciłam, odwiedził mnie kurier, więc zakupy się powiększyły:-D
DSC_0707.jpgDSC_0708.jpgDSC_0709.jpgDSC_0711.jpgDSC_0712.jpgDSC_0713.jpgDSC_0714.jpg

Załączniki

• DSC_0707.jpg
    DSC_0707.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0708.jpg
    DSC_0708.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0709.jpg
    DSC_0709.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0711.jpg
    DSC_0711.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0712.jpg
    DSC_0712.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0713.jpg
    DSC_0713.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0714.jpg
    DSC_0714.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 55
Elifit najfajniejsze jest to, że wcale dużo nie zapłciłam, niecałe 170zł za to wszytko. Najfajniejsza jest ta bluzka z buźką, bardzo milutki materiał i będzie jak znalazł na cieplejsze dni. Kupiłam tuniki, bo niestety moje nieciążowe bluzki w większości ściągają się na brzuchu i podwijają się tak, że nawet ściągacz w spodniach nie pomaga..

Dziewczyny stwierdziłam, że warto dzielić się opiniami o sklepach, ubraniach, akcesoriach dla dzieci itp. Jak któraś się nadzieje to reszta będzie bezpieczna;-)

Kupiłam sobie kilka rzeczy na aukcji u tego użytkownika: Przedmioty użytkownika radosnamama - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kupiłam m.in. spódnicę - wąską od kolan, bardzo fajną i legginsy i jegginsy. Szybka przesyłka, ceny w miarę przystępne. Jegginsy były średnie, na zdjęcia nie było widać, że się błyszczą, takie trochę się rozczarowałam. Ale reszta porządna, fajne tkaniny. W sumie polecam:tak:

Edytuje swoją opinię, o ile spódnica jest super, to legginsy - porażka, po 3 tygodniach noszenia - nie codziennie, przy szwach są dziury! Normalnie materiał się tak przetarł, że mam dziury między nogami..tragedia.. W związku z tym mam pytanie, gdzie kupić porządne legginsy ciążowe?

Małgorzatkar, sweter Reserved (29,99), bluzka szara z twarzą (24,99) i granatowa z dżetami (29,99) carry, spódniczka (35), bluzka ecru z buzią (19) i bordowa tunika z zamkami (25) - 9fashion.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
.jagódka zaszalałaś :-) ale przy takich cenach każda by szalała :-D zawsze myślałam, że w tych typowo ciążowych sklepach ceny są z kosmosu, a tu widzę, że taniej niż allegro.
mi dziś szwagierka legginsy w netto kupiła - jeszcze ich nie widziałam, więc trudno o opinię :)

Do góry