reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i zakupki :)

Witajcie!

Powoli się tu zadomawiam i bardzo zainteresowal mnie watek wozkow.
Mam do Was pytanie. Jakie opinie slyszalscie na temat wozków X-LANDER?
Spodobal mi sie ten:

X-Lander - new adventures

ale zadna z Was nie wymienila tej firmy wiec nie wiem co myslec. Na zywo jeszcze go nie widzialam ale zanim to zrobie warto poznac wasze opinie. Pozdro. soltera

reklama
Evitko mam nadzieje ze bedzie ci sluzyl i sie nie zawiedziesz:tak:, kazdy wymaga czegos od wozia ktory bedzie mial, ja wole raczej tradycjonalne wozki- no wiesz wiek:-D, najbardziej kosmiczny i nowoczesny jak dla mnie;-), jest tu gdzies pokazany wczesniej 4TEC, przed tym byl TAKO CITY VOYAGER /NATALIA ( cholernie ciezkie) ale mi sie podobaja, a szczytem moich marzen przy kazdej dzidzi bylo i jest INGLESINA CLASSIC ale to juz kompletnie inna beczka:-D, takze nie dbieraj tego jak krytyki twojego wyboru bo nie to mialam na mysli:-);-):tak::-D

kasia wózek fajny, miałam okazję nim jeździć jak zajmowałam się małym Alkiem, gondola fajna bo duża, spacerówka też fajna choć nie wszystko potrafiłam w niej obsługiwać, ale młody był zadowolony jak w niej jeździł. A mama Alka chwaliła go za to, że łatwo się składa mieści bez problemu do samochodu, jest dość lekki no i dobrze się nim manewruje. Myślę, że powinnaś być zadowolona.

A nam rozwiązał się problem z lekkim wózkiem, w naszym bloku nie ma piwnic bo na dole są parkingi, ale pod schodami były pomieszczenia, które chcieli przerobić na pomieszczenia biurowe, ale po spotkaniu z mieszkańcami uzgodniono, że podzielą to na małe skrytki no i od nowego roku na parterze będziemy mieć miejsce na wózek.
No to teraz chyba możemy odpuścić szukanie lekkiego wózka:tak: A to znaczy, że bąbel będzie miał porządną gondolę:tak: :-):-):-):-) Jupi:-)

RENIU mi sie też podobają wózki TAKO wada strasznie ciężkie 19 kg szook ale są nie drogie i pewnie skłonie sie ku niemu bo nie mam zbyt dużo funduszy ztym że wybiorę Tako Kiddy ale zobaczymy być może ulegnie to zmianie bo waga mnie przeraża...

ka32sia fajny wozio:-)

ada no wlasnie to jest ten minus tych wozkow:no: sa ciezkie, no ja moge o nim pomyslec bo mieszkam na parterze, tutaj nie ma sniegu wiec sie nie namecze, no i o tyle tu jest dobrze ze wszedzie wozkiem wjedziesz, nie trzeba go nosic, a ze najprawdopodobniej do Polski na swieta nie pojedziemy:-( i nie przywioze se mojego 4 TECa:no: to sie skusze na TAKO:tak:, a teraz ide obcykac Tako kiddy;-)

Ciężki jest RENIU ale ja chyba go zakupie jest nie drogi a nie mam zbyt funduszy mój brat wagowo miał podobny i źle go nie wspominam a woziłam no zobaczymy wózek kupię dopiero 8 albo 9 miesiąc ja najpierw chciałam tako voyger potem natalia teraz kiddy a na końcy kupię coś innego;-)

Ada a czym one sie roznia;-):-D

To jak mialas kontakt z podobnym woziem to powiedz jaka jest ta raczka bo wydaje sie chwiejna, a moze go na zywo widzialas? bo te obracane raczki to moze nie sa takie stabilne jak w zwyklych wozkach:sorry:, bo ja sie szybko denerwuje jak mi sie cos rusza tam gdzie nie powinno;-):-)

Ka32asia, gratuluję zakupu wózka :-) Fajnie, ze masz już to za sobą :-) ja się martwię, że ten moment nigdy nie nastąpi ;-) Strasznie trudno jest znaleźć dobry wózek dla bliźniąt... żeby był w miarę lekki, dobrze się prowadził, odpowiednio wąski, żeby zmieścił się w drzwiach, ale też odpowiednio szeroki, żeby dzieciom nie było ciasno, mały po złożeniu, żeby mieścił się w samochodzie :szok: Można oszaleć, bo żaden nie spełnia wszystkich moich wymagań ;-)

Obecnie jestem na etapie wózka, który można kupić tylko przez internet i w jednym sklepie w Warszawie, bo to jakaś nowość na polskim rynku... Dla mnie prawie idealny... ale boję się kupować w ciemno :eek:

A to mój faworyt :-)

..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebe Confort Mutsy Peg Perego: TWIN RAPTOR Spin dla noworodk�w
twinraptorgond_min.jpg

reklama
Reniu różnica chyba żadna tylko w wyglądzie ale dziś spotkałam koleżanke i miała TAKO ogólnie zadowolona i na żywo mi sie spodobał rączka nie latała ale jeszcze jak ją spotkam to ją koniecznie wypytam ale z wyglądu na żywo podoba mi sie

Do góry