reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Wiolinka ja np szukam wozka w ktorym mozna zmieniac raczke do kierunku jazdy bo wkurza mnie jak nie da sie tego zmienic i np dziecku wieje wiatr bo idzie sie pod wiatr zawsze mozna zmienic ta raczke zeby np nie świeciło mu słońce itp tez chce zeby byl lekki bo ja na 2 pietro bede musiała go wnosic windy nie mamy.
Widzialam riko producenta i tutek i te mi sie podobaja w sumie.

Kasieczna jeżli mogę coś doradzić to przemyśl zakup tego modelu.. bratowa ma taki sam typ i mówi że to był straszny błąd z tym wózkiem. Jest ciężki, masywny. żeby jej sie do auta zmieścił to po złożeniu musiała kółka odkręcać, a przy rozkładaniu klęła jak najęta. nie ma przednich skrętnych kółek co też jest masakrą.

Kasieczna ja też potwierdzam to co piszą dziewczyny. Ten wózek jest rzeczywiście ładny, ale znam trzy mamy co go mają i żadna nie poleca. Tak jak pisze natalkuś jest wielki i ciążki i do auta nie wejdzie. Ciężko się też prowadzi.
I spacerówka jest taka ogromna i moim zdaniem nie za ładna.
To dobry wózek na takie typowo miejskie spacery i jak nie musisz wózka składać, wozić autem i NOSIĆ!

ewel87 wskazałaś ciekawe modele,też je już oglądałam.Przekładana rączka to dobry pomysł.Ja na pewno będę potrzebować takiego co dobrze skręca kołami i łatwo się rozkłada i nie zajmuje dużo miejsca bo będzie jeździł z nami autem i latał samolotem do Polski i nazat.

ja polecam jeszcze Graco Symbio. Waży zaledwie 7,5 kg i jest malutki i bardzo prosty do złożenia i rozłożenia. oglądałam filmik na youtube i Pani rozkładała go i składała jedną ręką. Był to nasz typ ale tata poinformował nas że przywizie nam z zagranicy wózek marki Bransson. Jest idealny. Skrętne przednie kółka, przekładana jednym ruchem rączka, mały, zgrabny i lekki. I ma piękne kolory.
Gdyby nie to że tata postanowił nam kupić wózek to na pewno my kupilibyśmy Graco Symbio
Graco - Leo Sklep

Kasieczna widziałam, że pytałaś o wózek roan marita? ja byłam szczęśliwą posiadaczką tego wózka, byłam baaaaardzo zadowolona i teraz też będę chciała taki mieć. Ma dużą gondolę, dzidziuś ma w niej dużo miejsca :-) Można pokołysać maleństwo w wózeczku. Ma duże pompowane koła i nawet jazda po wertepach nie jest straszna:tak: Niestety jakieś pół roku temu sprzedałam, bo się kurzył ..... nie spodziewałam się, że się jeszcze przyda ..... Z całego serca polecam.

Super wątek nam się otworzył. Uwielbiam zakupy dla dzieci :-)
Dla mnie największym dylematem będzie właśnie wybór wózka, dla mnie najważniejszą rzeczą którą będę się kierować przy jego wyborze, to waga, mój poprzedni wózek ważył 18 kg pomimo aluminiowego stelaża i było to dla mnie katorgą jak musiałam go znieść oraz wnieść na II piętro.
Mnie już skusiło kupno tego łóżeczka+ regał do kompletu OKAZJA Łóżeczko STANDARD BABY BOO 120x60 Disney (5104397655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ja pomimo iż jestem już mamusią i miałam bardzo dużo rzeczy po synku, to od podstaw będę musiała skompletować całą wyprawkę, gdyż wszystko powydawałam :/
A co do kocyków to mnie się podobają podobają te kocyki minky *BabyOno* Kocyk dwuwarstwowy MINKY +PLUSZ PROMOCJA (5029412365) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry