reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Mama te zamowilam i tak kminie wtf? ;)

Załączniki

• 1443024676317.jpg
    1443024676317.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
To zamówiład złe ja mam takie ImageUploadedByForum BabyBoom1443026061.184376.jpg
Te twoje to zwykle muszle co zbierają pokarm zamiast wkładek moze zwróć albo zamień

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1443026061.184376.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1443026061.184376.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 100
Eh nie ma to jak bezmozgowie ciazowe :) a na focie wygląda to tak samo. zobaczę co z tym zrobię kosztowało niewiele wiec spoko moze sie przydadza zeby te suty sie nie obcieraly

U mnie te dziurki są mniejsze ale nie az tak jak sobie wyobrażałam ja je gdzieś wsadzil bo wysteryluzowalam chyba spakowałem do torby jutro wyjmę to zrobię zdjęcie

Juz znalazlam te drugie i w sumie nie wiem bo te moje tez maja spoko zastosowanie a ja mam sutki nie wentyle ale są mam nadzieje ze ok.

dzieki dziewczyny, ja juz tez zmienjszylam obroty na 900 i dalej pomiete moze sprobuje jeszcze mniej bo nawet na 900 to mocno wiruje.

mama co to za kule, wsadza sie do prania i mniej sie gniecie , jakie cuda heheh poszukam na allegro :-)

ja mam ta suszarke co nie suszy powietrzem jak wasze, te na powietrze sa wlasnie lepsze i slyszalam ze tak nie gniota ubran. bede cos kombinowac i z praniem i suszeniem bo mam dosc prasowania , a tym bardziej jak dojda rzeczy malej...

i mam zamiar jak mala nie bedzie miec uczulen prasowac jak najkrocej

Dziewczyny a co myslicie o koszu na pieluchy np takim z tomee tippe albo sangenic? Pytam zwlaszcza te mamy ktore uzywaly wczesniej.
Ja przy pierwszym dziecku nie uzywalam ale tez i do kosza na smieci bylo blizej:) Teraz mam dosyc daleko i zawsze nam ciezko te smieci wyniesc na czas, moze warto wiec zainwestowac?

reklama
Do góry