reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Finkemma kocyk cudo. W ten sam wzor upatrzylam posciel. Jedynki warto miec z 1 paczke 2 wiecej. Czasem nawet jak dzieci sa ponad 3 kg to dupki maja chude i wiesze wiszą. Ja pampkow duzo nie kupię przed nie wiadomo jakie im podpasuja. Oczywiście srawiam na pampers ale to i tak roznie bywa. A no i jak sie wprawie i ogarne z maluchami sprobuje z wielo. Zobaczymy ;)

Nie ma. Dużej różnicy między 1a2 w sumie mają rzepy można regulować dzięki temu, z doświadczenia mojej siostry uznaje ze 1 nie będę kupowała, nie sądzę żeby moje dziecko miało 2kg:-)a jak coś to mąż. Kupi mi paczke

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja tez dla starszej mial jedna paczke "1" ale i tak wrazenie ze ona plywa/znika w tej pieluszce (urodzila sie z waga 3,5). Szybko jednak nabierala cialka i wskoczylysmy w "2".

Finke, rozumiem milosc do kocykow minky. Ja mam juz trzy i nadal sobie ogladam... oby mnie nic juz nie skusilo :-)

Bo ja tak kojarze ze corka mi szybko z malych papkow wyrosla i mi kilka zostalo ale nie pamietam czy kupowalam 1 czy dwojki choc znajac zycie. Pewnie byly to 1. Ja jestem koco maniaczka. Mam 2 minky ,ten ze slonikami bedzie 3 i jeszcze jeden 160 / 200 kupuje a oprocz tego mam 2 grubasne z innej firmy. Ale czasem pytam po co mi one heh ale sa takie urocze takie slodkie i milusie :D

Ostatnia edycja:
Ja kupowal ostatnio długo pieluchy 0 i w nich pływali dużo czasu minęło zanim weszliśmy na 1 a pózniej 2 na początku to chyba marka pieluch ma małe znaczenie bo dziecko co chwile robi kupę i ciagle sie te pieluchy zmienia ja muszę sie zaznajomić z dzieckiem a pózniej przejdziemy na wielo

Przy wczesniakach to w sumie logiczne ze mniejsze się kupuje ale u mnie na wczesniaka mam. Nadzieje się nie zaniesie:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ewel no tak do końca to nie przewodzisz ile dziecko bedzie ważyć czasem sie dziecko rodzi małe nie wiadomo czemu szczególnie dziewczynki ja mam dwie paczki 1 ale takie małe są pewnie Max na dwa dni starcza a muszę porównać 1 z 2 bo mam dwójki z gratisów i tak sie ostatnio śmiałam ze taka wielka ta Pielucha

Do góry