reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Oglądałam kiedyś x-landera jeszcze przed pierwszym dzieckiem i mnie nie pasowała w nim wilkośc. Strasznie mi sie one ciasne wydają.
Nie wiem jak długo planujesz w nim wozic dziecko, bo jeśli cały czas dajmy na to 3 lata to chyba one są zbyt ciasne. Ja swój wózek jak wybierałam to z zamiarem by był jeden do końca i mimo iz nie był cieżki bo moze z 13kg ważył to miałam go max rok i z 2 miesiące, później przesiedliśmy się do spacerówki (ale mój syn był z końca kwietnia wiec jak miał roczek to było już ciepło). W przypadku naszych dzieciaczków czyli z końca roku taki wózek pewnie się przyda na minimum półtora roku. Wtedy wielkośc spacerówki ma znaczenie.

Zastanawiałam się wtedy na maxi cosi mura 4 ale nie mogłam go zobaczyc na własne oczy, bo u mnie w mieście nigdzie w sklepach nie było. (Nie mieszkałam wtedy w Bydgoszczy). Wybrałam więc wózek który miała znajoma i bardzo mi się spodobał. Byłam z niego bardzo zadowolona i teraz też go chyba będę miała. Piszę chyba bo pożyczyłam go znajomym i nie wiem w jakim stanie do mnie wróci. Będę go miała pod koniec listopada bo ich dziecko cały czas w nim jeździ, a jest ze stycznia 2012. A miałam Mothercare my choice 4.

KMB już Ci znajomi mogliby sobie kupić spacerówkę i nie dobijać ci wózka ;-);-);-)

Ja tam x-landera nie zamienię na żadnego innego, mój mąż wybrał markę, kolor a ja byłam i jestem bardzo zadowolona. Właśnie wydaje mi się że spacerówka jest stworzona z myślą o starszych dzieciach i u nas super się sprawdzała do ponad dwóch lat, bo później mój synek przesiadł się już na rower biegowy.
Małą to z-lander ma gondolę, ale jak na dziecko zimowe to wystarcza, bo już w czerwcu przesiedliśmy się na spacerówkę.

Dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie wózka ;-) Mężowi też on się podoba i chyba się:-) na niego zdecydujemy.W październiku mamy zamiar kupic to pooglądamy jeszcze ;-)

Nam kurier przywiozł wreszcie nasz Qinny Moodd 3w1 śmigam nim po domu w ramach treningu:-)mega zwrotny i leciutko się składa. Dziś kupiłam na ryneczku 3 koszule do karmienia, troche się naszukałam, bo same babcine mi proponowano:-)znalazłam takie słodziaki z misiaczkami, dokupiłam szlafrok, bawełniane majciochy i skarpetki - na poród i pobyt w szpitalu zestaw jak znalazł:-)chyba zaczne pakować walizę, tak na wszelki wypadek, by potem nie było popłochu:-)

KMB fajny ten wózeczek! w miarę lekki on jest?

Waży 12,5 kg/. Ma dużą gondolę, która później jest spacerówką. Nie maiałam do niego żadnego ale. Zamieniłam na spacerówkę bo się przeprowadziłam do bloku na 3 piętro i było mi wygodniej.
Teraz mieszkam na parterze więc waga nie ma dla mnie znaczenia.

Cosiek - specjalnie im tak wcześnie mówiłam, ale chyba siana nie mają. oni dośc biedni są.

Ania_Bydgoszcz fajny ten Wasz wózek ;-) i zakupy udane widzę;) ja mam jedynie dla siebie koszule jedną do porodu:dry: chyba muszę na zakupy się wybrać:-)

reklama
Do góry