Aneczka - ja wczoraj też byłam w Ikea kupiliśmy mebelki z serii stuva białe z 2 zielonymi szufladami jak małż skręci to zrobię zdjęcie bo chłopcy będą razem dzielić pokój. Też właśnie chciałam kupić ten najtańszy przewijak tylko troszkę niski mi się wydawał o ten SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA i zabrakło już kasy
reklama
ewa kurcze ale ladne to lozeczko macie... mi sie takie biale bardzo marzy ale nie mamy na tyle kasy. tyle bedzie wydatkow ze szkoda gadac;/ a przewijak jak mowilam, ja bym potrzebowala jako polke na najbardziej podreczne rzeczy..ale jeszcze zobacze
to lozeczko pewnie kupimy SNIGLAR Łóżko dziecięce - IKEA ale wolalabym to : HENSVIK Łóżko dziecięce - IKEA nie takie mega drogie a calkiem ladne...no ale maz sie nie da namowic raczej
to lozeczko pewnie kupimy SNIGLAR Łóżko dziecięce - IKEA ale wolalabym to : HENSVIK Łóżko dziecięce - IKEA nie takie mega drogie a calkiem ladne...no ale maz sie nie da namowic raczej
cosiek
Fanka BB :)
Ja kupiłam przewijak z ikea o ten: SUNDVIK Stół do przewijania - IKEA, wybrałam ten bo ma więcej półek.
Łóżeczka jeszcze nie kupujemy bo najpierw będzie kołyska tak jak przy synku.
ANECZKA a może zamiast przewijaka coś takiego na łóżeczko, moja ciotka miała i się super sprawdzało:
Łóżeczka jeszcze nie kupujemy bo najpierw będzie kołyska tak jak przy synku.
ANECZKA a może zamiast przewijaka coś takiego na łóżeczko, moja ciotka miała i się super sprawdzało:
Anneczka - dla mnie oba łóżeczka są ok. Białe mi się podobają, ale osobiscie za bardzo kojarza sie ze szpitalem no i całkiem by nie pasowały do reszty mieszkania
Majka - ja chcę kupic tą http://mamo-tato.fr.pl/ah/mik/ecru/szyfon.jpg, kiedyś chyba tu dziewczyny polecały podobne z baby-raj,
, a moja siostra kupowała z firmy Gluck i też była zadowolona
Majka - ja chcę kupic tą http://mamo-tato.fr.pl/ah/mik/ecru/szyfon.jpg, kiedyś chyba tu dziewczyny polecały podobne z baby-raj,
, a moja siostra kupowała z firmy Gluck i też była zadowolona
Paulettta
Ja mam to białe łóżeczko Hensvik, Ikea rządzi. Teraz mam już upatrzone takie piętrowe czarne NORDDAL Rama łóżka piętrowego - IKEA, Filipa będziemy w październiku przenosić...do przewijania mam po Filipie GULLUNGE Pokrycie - IKEA i to GULLUNGE Podkładka do pielęgnacji - IKEA, ae nie wiem gdzie to teraz położyć, bo wcześniej mieliśy biurko i na nim kąpaliśmy i przewijaliśmy malucha, teraz po przeprowadzce biurko nam nie pasowało i poszło wek
Aneczka - ale ja nie kupiłam tego łóżeczka stuwa ja kupiłam meble a łóżeczko mam po Franku Gluck Łóżeczko z drewna bukowego Pawełek z szufladą - ciemny brąz - Gluck.pl, powiem Tobie, że wczoraj oglądałam tą serię SNIGLAR i bardzo fajna jest - prosta, ładna i nie droga. Zamiast stołu możesz sobie kupić kieszenie na drobiazgi i pieluchy jeśli o to chodzi
cosiek - ten stół fajny do przewijania fajny ja wymierzyłam i jednak nie zmieszcze stołu nigdzie więc pozostaje mi przewijak na łóżeczko - mam po Franiu.
PaulettA - też mam to łóżko upatrzone bo chłopaki będą razem w pokoju ale czekam aż zrobią je w białym kolorze!!!!
Anulka - ale to łóżeczko co załączyłaś też jest białe, ja kiedyś miałam fazę na wszystko ciemne stąd prawie czarne łóżeczko po franku, teraz jestem na białe i wszystko co do domu kupuję jest białe
majka - ale co jekie jest w dotyku
cosiek - ten stół fajny do przewijania fajny ja wymierzyłam i jednak nie zmieszcze stołu nigdzie więc pozostaje mi przewijak na łóżeczko - mam po Franiu.
PaulettA - też mam to łóżko upatrzone bo chłopaki będą razem w pokoju ale czekam aż zrobią je w białym kolorze!!!!
Anulka - ale to łóżeczko co załączyłaś też jest białe, ja kiedyś miałam fazę na wszystko ciemne stąd prawie czarne łóżeczko po franku, teraz jestem na białe i wszystko co do domu kupuję jest białe
majka - ale co jekie jest w dotyku
mb89
cosiek ja właśnie kupiłam dziś taki przewijak na łóżeczko, w zupełności wystarczy bo nie chcę zbędnych gratów w sypialni. Ten przewijak jest duży i stabilny
mamuśka teoretycznie dzidziuś się nie kręci na początku w łóżeczko, ale podobno ochraniacz daje mu też poczucie bezpieczeństwa, tak jak otulacz, zmniejsza przestrzeń:-) Poduszka dla takiego dziecka też na początku jest zbędna, ale ja kupie komplet pościeli od razu żeby mieć ten sam wzór i wszystko za jednym zamachem
mamuśka teoretycznie dzidziuś się nie kręci na początku w łóżeczko, ale podobno ochraniacz daje mu też poczucie bezpieczeństwa, tak jak otulacz, zmniejsza przestrzeń:-) Poduszka dla takiego dziecka też na początku jest zbędna, ale ja kupie komplet pościeli od razu żeby mieć ten sam wzór i wszystko za jednym zamachem
Aneczka, a może takie łóżeczko. Podejrzewam że byłaś w Ikea w Krakowie a teraz jest tam taka oferta jak masz kartę ikea family: IKEA FAMILY - Klub Miłośników Domu
Też ostatnio kupiliśmy coś dla dzidzi, konkretnie komodę, taką pasującą pod nasz łóżko w sypialni: MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA
Mam taki przewijak na łóżeczko, ale wybraliśmy taką komodę żeby ewentualnie mogła położyć przewijak na komodę
Też ostatnio kupiliśmy coś dla dzidzi, konkretnie komodę, taką pasującą pod nasz łóżko w sypialni: MALM Komoda, 4 szuflady - okl brzoz - IKEA
Mam taki przewijak na łóżeczko, ale wybraliśmy taką komodę żeby ewentualnie mogła położyć przewijak na komodę
reklama
Podziel się: