reklama
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
właśnie czym się różni taki do spania?? Ja powinnam soobie w ogóle jakiś kupić, bo mi piersi urosły i wyskakują z moich obecnych
Pieknaszyszunia
Pieknaszyszunia
szyszunia, fajny turystyk, gdzie kupiony?
ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE BABY CENTER HAUCK UPS!!! (3518858971) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
udalo mi sie znalesc najtaniej, bo w innych sklepach kosztowały 450-500ZŁ za taki sam
mb89
Pięknaszyszunia faktycznie fajniusie łóżeczko:-):-)
Pieknaszyszunia
Dziewczynki a czy był juz temat MONITORÓW ODDECHU???
Właśnie siedzę i czytam i czytam i nie wiem który kupić
Chodzi mi po głowie Monitor oddechu AC300 Angelcare, jakieś opinie pomocne?
Właśnie siedzę i czytam i czytam i nie wiem który kupić
Chodzi mi po głowie Monitor oddechu AC300 Angelcare, jakieś opinie pomocne?
Ag - KrK 89
Pieknaszyszunia bardzo fajne łóżeczko:-)
I ja dziś poszalałam na zakupach. Kupiłam pościel, wypełnienie do niej, rożek, pajac i 2 kaftaniki aa i płatki mydlane;-). Zawsze to coś
I ja dziś poszalałam na zakupach. Kupiłam pościel, wypełnienie do niej, rożek, pajac i 2 kaftaniki aa i płatki mydlane;-). Zawsze to coś
Szyszunia - fajne łózeczko - i mi to sie podoba ten niezbędnik z boku - bede musiala cos takiego dokupic bo my bedziemy mieli od siostry drewniane, ale pewnie da sie to dokupic.
A moge spytac po co taki sprzet do monitorowania oddechu? Szczerze mowiac nie spotkałam się z tym u zdrowych dzieci, tylko u wczesniaków. Potrzebne to to?
A moge spytac po co taki sprzet do monitorowania oddechu? Szczerze mowiac nie spotkałam się z tym u zdrowych dzieci, tylko u wczesniaków. Potrzebne to to?
reklama
Paulettta
Mi się wydaje, że ten monitor oddechu nie jest potrzebny u zdrowych dzieci, ale jak ktoś ma wolne pieniądze toczemu nie kupić, człowiek spokojniejszy...ja tam trochę przy Filipie miałam schizy
Podziel się: