ewa, mam to łóżko i faktycznie jest niskie. Kupiliśmy bardzo gruby materac i jakoś to wygląda. Ja siadam na nim normalnie, ale mogłoby być wyższe. Już lepsze jest to białe malm z szufladami. Tutaj nie możemy dokupić żadnego pojemnika pod łózko z ikei bo wszystkie są za wysokie. To się możesz wyobrazić :-( mieszczą się tylko pampersy. Raczej nie polecam, choć w sklepie wygląda bardzo ładnie
reklama
DoMisia1985
Fanka BB :)
Sprzedam ubranka po mojej córce w rozmiarze 0-12 miesięcy. W poniższych linkach zamieściłam ubranka według rozmiarów wraz z cenami. Możliwość dużej negocjacji cenowej!!!!
Zapraszam: kontakt na priva bądź e-mai: dominika_zakowska@wp.pl
Ubranka 0-3 miesiące Ubranka 0 - 3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 3-6 miesięcy Ubranka 3 - 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6-9 miesięcy Ubranka 6 - 9 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 12 miesięcy Ubranka 12 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
UBRANKA ZIMOWE Ubranka zimowe - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka po 4-7 zł Ubranka po 4-7 zł - Dzieci - Fotosik.pl
Zapraszam: kontakt na priva bądź e-mai: dominika_zakowska@wp.pl
Ubranka 0-3 miesiące Ubranka 0 - 3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 3-6 miesięcy Ubranka 3 - 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6-9 miesięcy Ubranka 6 - 9 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 12 miesięcy Ubranka 12 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
UBRANKA ZIMOWE Ubranka zimowe - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka po 4-7 zł Ubranka po 4-7 zł - Dzieci - Fotosik.pl
Pieknaszyszunia
my dzis kupiliśmy torbę termoizolacyjną Avent http://images.kangoo.pl/42747222/37594/large/termo_torba_avent_scd150_60_czarna.jpg w tk maxie za 40zł
Paulettta
my dzis kupiliśmy torbę termoizolacyjną Avent http://images.kangoo.pl/42747222/37594/large/termo_torba_avent_scd150_60_czarna.jpg w tk maxie za 40zł
Pewnie się powtarzam, ale polecam TK Maxx'a! Ja tam kupuję szpargały dziecięce, domowe różności, mąż ciuchy tam uwielbia, a ja torby A we wrzesniu otwierają nowego w Gdyni
Ag - KrK 89
Widzę, dziewczyny, że macie już sporo kupionych rzeczy. Ja jedynie mogę się pochwalić paroma ubrankami i pieluchami tetrowymi, rożkiem i kocykami ;-D
ach dziewczynki - nie moglismy sie powstrzymac i kupilismy wczoraj lozeczko z ikei - to najtansze + materac za 69 zl...czyli taki z sredniej polki.. maz chcial jeszcze ochraniacze, posciel itp..ale ja go przystopowalam i powiedzialam ze moze raz na miesiac robic takie wydatki wieksze zeby tego tak bezposrednio nie odczuc..
ja dzisiaj po wielu dniach bycia raz na 'tak' raz na 'nie' zakupilam rozek
nie mialam przy poprzedniej dwojce ale teraz jakos czuje ze bardzo chce
BABY NEWBORN SWADDLE WRAP DUVET SLEEPING BAG BLANKET BABY HORN | eBay
nie mialam przy poprzedniej dwojce ale teraz jakos czuje ze bardzo chce
BABY NEWBORN SWADDLE WRAP DUVET SLEEPING BAG BLANKET BABY HORN | eBay
mb89
Aneczka gratuluję zakupu łóżeczka...też myślę już nad zakupem materaca. Chcę ten gryka-pianka-kokos
tiluchna ja tez kupiłam rożek i uważam, że to nie sa jakieś wielkie pieniądze i na pewno spożytkuje sie go w różnych sytuacjach jak dzidziusia już w nim nie będziemy nosić:-)
Ag Krk ja tez nie mam zbyt dużo rzeczy bo zaczęłam właściwie zakupy tydzień temu;-) I będę kupować stopniowo, bo mebelki do kuchni stolarz zrobi nam na koniec wrzesnia więc troszkę kosztów jestbo płaciliśmy tylko 40 %
tiluchna ja tez kupiłam rożek i uważam, że to nie sa jakieś wielkie pieniądze i na pewno spożytkuje sie go w różnych sytuacjach jak dzidziusia już w nim nie będziemy nosić:-)
Ag Krk ja tez nie mam zbyt dużo rzeczy bo zaczęłam właściwie zakupy tydzień temu;-) I będę kupować stopniowo, bo mebelki do kuchni stolarz zrobi nam na koniec wrzesnia więc troszkę kosztów jestbo płaciliśmy tylko 40 %
reklama
Ag - KrK 89
Hehe, ja się śmieję do męża, ze w październiku zbankrutujemy kompletując wyprawkę.. Dziś zakupiłam otulaczek do kąpieli taki słodki
Zastanawiam się nad kupnem wózka x-lander move. Miała któraś z Was z nim do czynienia??
Zastanawiam się nad kupnem wózka x-lander move. Miała któraś z Was z nim do czynienia??
Podziel się: