reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Pauletta to fakt, Mutsy mają patologicznie małe gondole, podobnie X-Landery.
Myślę jednak, że wielkość gondoli ma kolosalne znaczenie dla dzieciaków rodzących się w trzecim kwartale roku połowie roku - lipiec, sierpień, wrzesień, no jeszcze październik, bo cała zima przed nimi w gondoli...U nas, na sierpniówkach pierwsze maluchu zaczęły z gondoli w grudniu wyrastać i był realny problem, bo w spacerówce zwyczajnie wygwizduch jest i żadne śpiworki nie zastąpią grubych ścianek gondolki:no: U nas, grudniówek, tego problemu nie będzie jakkolwiek mała by gondola nie była...W marcu już jest cieplej dużo i przeniesienie do spacerówki nie nastręcza takich problemów.

Ostatnia edycja:
reklama
mi udało się zis kupić 4x rajstopki chłopięce za 9 zł w c&a i juz na lato na półroczniaka koszulkę i spodenki krótkie za 14.9 z 30zł
biggrin.gif

mamaktosia i Aia też mam taki plan: najpierw kołysko-dostawka u nas w sypialni, jak wyrośnie z niej przeprowadza się "do siebie" :)
Ania ja też planuję zakup wózka z małą gondolą, chyba kupię używkę bugaboo cameleon. Przemawia do mnie waga wózka, bou nas 3 piętro bez windy
Szyszunia szalejesz z zakupkami :)
Ja ostatnio na ciuchach fajną kurteczkę kupiła,, taką wiatrówkę na pół roczku za całe 8 zł :)

Dobra u nas postanowione - jutro smigamy do Gdańska na zakupy haha dam Wam znać z czym wróciłam:-)Quinny Moodd pokochałam po pierwszej nim jeżdzie w sklepie, takze faktycznie na wiosnę Mała zrobi przesiadkę w spacerówkę i napewno się zmieści;-)kupiłam fajną ciązową jeansową spódniczkę i spodnie w C&A miękusie wygodne a jak się ochłodzi to golfik na brzuszku jak znalazł. Cenowo też ok Spodnie 109 zł, spódniczka 79 zł. Do tej pory mieściłam się w swoje ciuszki, ale tak od dwóch tydgodni są przyciasne

reklama
Do góry