reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Pauletta to fakt, Mutsy mają patologicznie małe gondole, podobnie X-Landery.
Myślę jednak, że wielkość gondoli ma kolosalne znaczenie dla dzieciaków rodzących się w trzecim kwartale roku połowie roku - lipiec, sierpień, wrzesień, no jeszcze październik, bo cała zima przed nimi w gondoli...U nas, na sierpniówkach pierwsze maluchu zaczęły z gondoli w grudniu wyrastać i był realny problem, bo w spacerówce zwyczajnie wygwizduch jest i żadne śpiworki nie zastąpią grubych ścianek gondolki:no: U nas, grudniówek, tego problemu nie będzie jakkolwiek mała by gondola nie była...W marcu już jest cieplej dużo i przeniesienie do spacerówki nie nastręcza takich problemów.

Ostatnia edycja:
reklama
mi udało się zis kupić 4x rajstopki chłopięce za 9 zł w c&a i juz na lato na półroczniaka koszulkę i spodenki krótkie za 14.9 z 30zł
biggrin.gif

mamaktosia i Aia też mam taki plan: najpierw kołysko-dostawka u nas w sypialni, jak wyrośnie z niej przeprowadza się "do siebie" :)
Ania ja też planuję zakup wózka z małą gondolą, chyba kupię używkę bugaboo cameleon. Przemawia do mnie waga wózka, bou nas 3 piętro bez windy
Szyszunia szalejesz z zakupkami :)
Ja ostatnio na ciuchach fajną kurteczkę kupiła,, taką wiatrówkę na pół roczku za całe 8 zł :)

Dobra u nas postanowione - jutro smigamy do Gdańska na zakupy haha dam Wam znać z czym wróciłam:-)Quinny Moodd pokochałam po pierwszej nim jeżdzie w sklepie, takze faktycznie na wiosnę Mała zrobi przesiadkę w spacerówkę i napewno się zmieści;-)kupiłam fajną ciązową jeansową spódniczkę i spodnie w C&A miękusie wygodne a jak się ochłodzi to golfik na brzuszku jak znalazł. Cenowo też ok Spodnie 109 zł, spódniczka 79 zł. Do tej pory mieściłam się w swoje ciuszki, ale tak od dwóch tydgodni są przyciasne

reklama
Do góry