mamaktosia
Fanka BB :)
Aniu - ja ci powiem tak zawsze są plusy i minusy jakiegoś produktu , a ty musisz wybrać co dla ciebie będzie najwygodniejsze , ja np teraz do 4 - 5 mc będę miała kołyskę w naszym pokoju , a od kwietnia Alex zamieszka z bratem .Starszy syn od urodzenia mieszkał w swoim pokoiku więc i tak musiałam wstawać i tak .,Decyzja trudna , a materacyk jak kupisz tańszego turystyka to lepiej wymienić choćby na kokos , ale bez przesady nawet na zwykłym do jakichś tam zmian zwyrodnieniowych nie dojdzie , za naszych czasów nie było takich luksusOw a dzieci były zdrowsze niż teraz.
A ja sobie kupiłam ostatnio 2 pary spodni jedne ciążowe jeansy i jedne materiałówki z orsaya ale kupiłam 40 bo 38 było na styk i postanowiłam wziąść większe i rozlazły się i wyglądają jak 42 i lecą mi z pupy , ale za mc pewnie będą dobre. Do tego kilka kremów ... A maluszkowi 2 pary śpioszków z F&F ... ale we wrześniu jadę na prawdziwe dzidziusiowe zakupki , już nie mogę się doczekać !
A ja sobie kupiłam ostatnio 2 pary spodni jedne ciążowe jeansy i jedne materiałówki z orsaya ale kupiłam 40 bo 38 było na styk i postanowiłam wziąść większe i rozlazły się i wyglądają jak 42 i lecą mi z pupy , ale za mc pewnie będą dobre. Do tego kilka kremów ... A maluszkowi 2 pary śpioszków z F&F ... ale we wrześniu jadę na prawdziwe dzidziusiowe zakupki , już nie mogę się doczekać !