reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
łał Marcelina-sukieneczka boska :-)
a ja własnie zamówiłam wymarzone łóżeczko dla naszego Krystianka :-) tylko trzeba czekać aż 2 tyg.-buuu!!!!
a takie łóżeczko własnie zamówiłam :
1616603571.jpg

Ostatnia edycja:
Marcelina fajna sukieneczka i rzeczywiscie nie rozowa ;))
Ja dzis dostalam jeszce od tesciowej kilka rzeczy dla malej, slodkie
Akutan ja juz mam ciuszki do roku nawet, fakt tych np 9-12 m-cy może mniej choc nie jestem pewna, no ale juz tego troche mam i na 0-3 i 3-6, boje sie ze jeszce siotra cos dorzuci po swojej malej
LANA lóżeczko fajne, tez chcialabym takie kolory, ale niestety w sypialni mamy meble jasniejsze i musialam wybrac co innego :((

cudna sukieneczka! wczoraj w Smyku looknęłam na dział "kobietkowy" ale kolorki i falbanki!!!! cuda!

Ogarnął mnie wczoraj zakupowy szał, ale dzięki Bogu trafiłam na wyprzedaże w smyku h&m. Dzięki temu mam już chyba wszystko (brakowało mi spodenek, czapeczek, skarpetek i 2-3 pajacyków).

Kilka słodkich rzeczy upolowałam w second-handzie (m.in. superaśne body z mothercare), już są wyprane w "ludzkim" proszku, teraz pora na dziecięcy :D

Dzisiaj przyszedł malarz i bardzo jestem ciekawa czy błękit, który wybraliśmy po półgodzinnej dyskusji będzie fajnie wyglądał :D

reklama
Do góry