reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
taycia- z tego co sie orientuje rzeczy dla malucha nie płucze sie w zadnym płynie..pierzesz tylko w proszku/plynie do prania-płukanie czysta woda

Pytanie moze retoryczne i chyba znam odpwoeidz ale wole sie upewnic-pieluchy tetrowe tez pierzemy??

devi, ja piorę wszystko, raz usłyszałam historię (chyba wspominałam), że matka założyła nowego pajaca noworodkowi czy coś i były jakieś szkodliwe substancje w tym pajacu(niewyprane) i dziecko umarło bo się jakoś zakażenie wdało :O. Nie wiem ile w tym prawdy, bo to niegdyś firmowa pierduśnica opowiadała, no ale.. chucham! :-D
A poza tym, tetrowa przy buzi.. nie, nie odpada niepranie;-). Nawet mam poprane po Li, ale teraz odświeżę niezależnie.

devi, pamiętam, że moja siostra prała dwukrotnie przed porodem.

A co do płukania - czy Jelp nie ma czasem też płynu do płukania? tak mi się coś kojarzy...

Mam kilka focięt rzeczy dla maluszka, bo już nie mogłam wytrzymać i łaziłam z aparatem :p

Załączniki

• 6male.jpg
    6male.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 14
Malinowa-chyba małą fortunę zostawiłaś w sklepie na te wszystkie sprzęty- ale rzeczy super no i te pieluszki fajne:D
Lukrecja- słodkie te ubranka:D zdradzisz mi gdzie kupiłaś I love mum and dad?

reklama
Lukrecja-mamy podobny zestaw ubranek :) Bodziaki I love mum i dad i te 4 z krótkim rekawkiem ze smyka :)
akatuna- I love mum, dad sa tradycyjnie z H&M :) Sa tez skarpetki z taka aplikacja

Do góry