reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
łał Marcelina-sukieneczka boska :-)
a ja własnie zamówiłam wymarzone łóżeczko dla naszego Krystianka :-) tylko trzeba czekać aż 2 tyg.-buuu!!!!
a takie łóżeczko własnie zamówiłam :
1616603571.jpg

Ostatnia edycja:
Marcelina fajna sukieneczka i rzeczywiscie nie rozowa ;))
Ja dzis dostalam jeszce od tesciowej kilka rzeczy dla malej, slodkie
Akutan ja juz mam ciuszki do roku nawet, fakt tych np 9-12 m-cy może mniej choc nie jestem pewna, no ale juz tego troche mam i na 0-3 i 3-6, boje sie ze jeszce siotra cos dorzuci po swojej malej
LANA lóżeczko fajne, tez chcialabym takie kolory, ale niestety w sypialni mamy meble jasniejsze i musialam wybrac co innego :((

cudna sukieneczka! wczoraj w Smyku looknęłam na dział "kobietkowy" ale kolorki i falbanki!!!! cuda!

Ogarnął mnie wczoraj zakupowy szał, ale dzięki Bogu trafiłam na wyprzedaże w smyku h&m. Dzięki temu mam już chyba wszystko (brakowało mi spodenek, czapeczek, skarpetek i 2-3 pajacyków).

Kilka słodkich rzeczy upolowałam w second-handzie (m.in. superaśne body z mothercare), już są wyprane w "ludzkim" proszku, teraz pora na dziecięcy :D

Dzisiaj przyszedł malarz i bardzo jestem ciekawa czy błękit, który wybraliśmy po półgodzinnej dyskusji będzie fajnie wyglądał :D

reklama
Do góry