reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
LANA- łóżeczko śliczne
Gabinia - fajne zabaweczki!

A będziecie miały taką karuzelę nad łóżkiem? bo się zastanawiam ... boję się,że moja kocia wykaże zainteresowanie i broń Boże będzie się nimi bawiła nad głową maleństwa...

taycia ja sobie takie coś "zamówiłam" od mojej babci - się pytała co kupić dla prawnuczki to wymyśliłam tą karuzelę , też mam kotkę w domu ale jakoś nie pomyślałam, że Kizia może się tym zainteresować ;-) ja cały czas liczę, że ona nie będzie wchodzić na początku do pokoju Agaty :-)

Agulaula - no właśnie ja chcę żeby teściowa kupiła prezent dla swojego wnuka... moja kicia po zakupie łóżka była w nim pierwsza... już pominę ,że świetnie się w nim bawiła... póki co ekscytacja minęła,więc i może karuzelą podekscytuje się tylko chwilkę :-D

w jakiej temperaturze pierzecie ubranka ?? cos mi sie obiło 90 stopni, nie za duzo??
DEVI-matko jedyna tylko nie w 90 :szok:-bo je ugotujesz i wyciągniesz z pralki na 25 cm.lalke :-D.
Pierz tak jak jest na metkach a jak ich nie ma to tak jak swoje białe zazwyczaj w 60 kolory w 40 no chyba ,że jakieś bardzo delikatne i wełniaczki to w 30

reklama
no własnie tak myslam ze z 90 to przesada ale wolalam sie upewnic. Na codzien piore w 40-tu stopniach i chyba teraz tez tak wypiore.

Dzieki za odpwoiedzi

Do góry