reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Lukrecja-śliczne i słodziaśne te Twoje zakupy :-)
Lukrecja słodkie te ubranka, chyba ze Smyka ? :biggrin2:

Dzięki :) Ze Smyka jest ten beżowy komplecik w misie, z czapeczką :)
A tak to kupuję w mothercare i w h&m. dużo rzeczy podostawałam, ale większość nie nadaje się na chłopca (unisex ok, ale mojego Tomusia nie ubiorę we wróżki i serduszka nawet do spania hi hi )

Devi, właśnie skarpetek ostatnio nie było i wzięłam zwykłe białe w trójpaku :)

Wybieram się dzisiaj do second handu, o którym pisały dziewczyny z Krakowa, zobaczymy co upoluję, bo wydaje mi się, że mam ciut za mało rzeczy, mam albo 56 albo już 80tki.... kilka mam 62 i to też same dresiki :(

reklama
bluzeczka3.jpgbluzeczka.jpgtuniczka next.jpgbody2.jpgsukienka2.jpgbody4.jpgbody.jpgsukienka.jpgspodenki.jpg
bluzeczka2.jpg

Moje nabytki z ciucholandu, a jest jeszcze tego wiele bo ostatnio zaszalalam, body sa w stanie jak nowe to samo sukieneczki czy inne ciuszki

Ostatnia edycja:
MEGMARION NO NAPRAWDĘ CI SIĘ NIE DZIWIĘ ,ŻE NIE MOŻESZ SIĘ OPRZEĆ -FACET MA NAPRAWDĘ ŚLICZNE CIUSZKI :tak:.
Dodałam go do ulubionych sprzedawców za klika m-sc może się skusze na większe ciuszki bo od 0-6 mam już baaaaardzooooo dużo i na 9-12 tez już trochę mam ,ale tak na 6-9 coś trzeba będzie później dokupić:-)
Bierdoneczka-fajowe ciuszki udało Ci sie upolować:-)

dziewczyny super ciuszki:)

a ja mam pytanie...może głupie... bo wszystkie rzeczy,które dostałam nie mają metek jak się mierzy np body? jak mam poznać czy to 56 czy 62???

maggie-ja bym to wzieła i pomierzyła w ten sposób ,że trzeba przyłożyć większe do mniejszych i te najmniejsze to napewno 56 a większe 62:-)

Biedroneczka- niezłe znaleziska- ciuszki ekstra:D- JA TEŻ CHCĘ DZIWCZYNKĘ
laugh.gif
!
Megamarion- ciuszki koleś ma spoko. Mam już zakaz kupowania bo mam chyba do 6 miesiąca.
Aankaa- jak dojdzie to proszę przetestuj i daj znać jak grzeje, ok? dziękuję

reklama
Do góry