reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Lukrecja-śliczne i słodziaśne te Twoje zakupy :-)
Lukrecja słodkie te ubranka, chyba ze Smyka ? :biggrin2:

Dzięki :) Ze Smyka jest ten beżowy komplecik w misie, z czapeczką :)
A tak to kupuję w mothercare i w h&m. dużo rzeczy podostawałam, ale większość nie nadaje się na chłopca (unisex ok, ale mojego Tomusia nie ubiorę we wróżki i serduszka nawet do spania hi hi )

Devi, właśnie skarpetek ostatnio nie było i wzięłam zwykłe białe w trójpaku :)

Wybieram się dzisiaj do second handu, o którym pisały dziewczyny z Krakowa, zobaczymy co upoluję, bo wydaje mi się, że mam ciut za mało rzeczy, mam albo 56 albo już 80tki.... kilka mam 62 i to też same dresiki :(

reklama
bluzeczka3.jpgbluzeczka.jpgtuniczka next.jpgbody2.jpgsukienka2.jpgbody4.jpgbody.jpgsukienka.jpgspodenki.jpg
bluzeczka2.jpg

Moje nabytki z ciucholandu, a jest jeszcze tego wiele bo ostatnio zaszalalam, body sa w stanie jak nowe to samo sukieneczki czy inne ciuszki

Ostatnia edycja:
MEGMARION NO NAPRAWDĘ CI SIĘ NIE DZIWIĘ ,ŻE NIE MOŻESZ SIĘ OPRZEĆ -FACET MA NAPRAWDĘ ŚLICZNE CIUSZKI :tak:.
Dodałam go do ulubionych sprzedawców za klika m-sc może się skusze na większe ciuszki bo od 0-6 mam już baaaaardzooooo dużo i na 9-12 tez już trochę mam ,ale tak na 6-9 coś trzeba będzie później dokupić:-)
Bierdoneczka-fajowe ciuszki udało Ci sie upolować:-)

dziewczyny super ciuszki:)

a ja mam pytanie...może głupie... bo wszystkie rzeczy,które dostałam nie mają metek jak się mierzy np body? jak mam poznać czy to 56 czy 62???

maggie-ja bym to wzieła i pomierzyła w ten sposób ,że trzeba przyłożyć większe do mniejszych i te najmniejsze to napewno 56 a większe 62:-)

Biedroneczka- niezłe znaleziska- ciuszki ekstra:D- JA TEŻ CHCĘ DZIWCZYNKĘ
laugh.gif
!
Megamarion- ciuszki koleś ma spoko. Mam już zakaz kupowania bo mam chyba do 6 miesiąca.
Aankaa- jak dojdzie to proszę przetestuj i daj znać jak grzeje, ok? dziękuję

reklama
Do góry