reklama
No pewnie dziewczyny,co lekarz to opinia dlatego ja Natke kładłam na klinie( i teraz tez tak bede) a na podusi ale takiej płaskiej jak naleśnik to śpi od niedawna. Teoretycznie podusia tak płaska moze być od momentu kiedy dziecko umie samo unieśc główkę,wcześniej własnie lepiej klin zeby sie tą poduchą nie poddusiło. Achhhhte opinie i badź tu mamo mądra i wybierz jak najlepiej dla swojego dziecka jak tu takie skrajne opinie: jedni tak radza dudzy siak....echhhhh!
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
szuszu, no właśnie jak zrobiłam 'wyślij' to sobie uświadomiłam, że Twoja już jest duża. Czyli po roku już normalną dostała? Wybacz, ale mam wyrzuty sumienia(właśnie ze wzgl. na opinie, że nawet do drugiego roku zero poduch), że mojej daję taką 'niezdrową'...
szuszu, no właśnie jak zrobiłam 'wyślij' to sobie uświadomiłam, że Twoja już jest duża. Czyli po roku już normalną dostała? Wybacz, ale mam wyrzuty sumienia(właśnie ze wzgl. na opinie, że nawet do drugiego roku zero poduch), że mojej daję taką 'niezdrową'...
Moja nie zasnęła by bez poduchy jak już taka duża była, także ja aż tak bym się nie przejmowała (sama nie wyobrażam sobie spania bez poduchy;-)) bardziej chodziło mi o to żeby się nie udusiła podczas snu jak była mała.
Tonya
Zadowolona z życia :)
A jak wyglądają te kliny o których piszecie?
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziewczyny co myslicie o takim łóżeczku??
czy to jest wygodne dla dziecka? bezpieczne? jak to czyscic? jak zdaje egzamin taki przewijak? macie jakies doswiadczenie?? prosze o opinie
HIT ŁÓŻECZKO KOJEC KOŁYSKA GRATISY PRZEWIJAK (1522155632) - Aukcje internetowe Allegro
czy to jest wygodne dla dziecka? bezpieczne? jak to czyscic? jak zdaje egzamin taki przewijak? macie jakies doswiadczenie?? prosze o opinie
HIT ŁÓŻECZKO KOJEC KOŁYSKA GRATISY PRZEWIJAK (1522155632) - Aukcje internetowe Allegro
Marzenixx - jak dla mnie za dużo funkcji w jednym ....ale nie widziałam ani nie korzystałam z podobnego, na zdjęciu opcja kołyski nie wzbudziła mojego zaufania , ja miałam zwyką sosnową kołyskę i byłam mega zadowolona, służyła mi do 7 m-c aż mała zaczeła stawać
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
fusik dziekuje
ja wciąż nie mogę się zdecydować czy łóżeczko drewniane czy to turystyczne..... juz nie wiem co lepiej kupic...
ja wciąż nie mogę się zdecydować czy łóżeczko drewniane czy to turystyczne..... juz nie wiem co lepiej kupic...
Podziel się: