reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Ja miałam kocyk :-) jest mięciutki. Moja córcia w gondoli przeleżała może ze 3 miesiące. Poza tym, kocyk lepiej się układa :-)

Ja też używałam tylko kocyka, ale dopiero od jesieni (ur w czerwcu) teraz też będzie lato więc pewnie tylko flanelowa pieluszka do przykrycia wystarczy na początku ;-)

Ja nie kupiłam jeszcze kompletnie nic:-D i jak czytam, że wy już takie zaawansowane to jestem w szoku. Powoli robię rekonesans i mam pytanie - jak w końcu jest z tymi Mutsy? nóżki dyndają czy nie?bo nie ukrywam,że mutsy podobają mi się bardzo! I znalazłam coś fajnego - co o tym myślicie? kołysko -łóżeczko ŁÓŻECZKO KOŁYSKA BIEGUNY 2w1 MATERAC POŚCIEL 14 el (1529718924) - Aukcje internetowe Allegro bardzo mi się podobają białe owce:-D

Mi się bardzo podoba, mam łóżeczko po córci, ale mimo wszystko zastanawiam się nad zakupem czegoś takiego;-)

agulala jejku zapomnialam jak to bzlo z corcia na poczatku, ale fakt poduszki na poczatek nie potrzebuja, lepiej chyba rozek albo spiworek...

reklama
Ja też jestem za kocykiem, poza tym to niezdrowe jest kłaść noworodka na poduszkę, więc kocyk wystarczy:-)

Naprawdę? bo ja też zastanawiałam się nad kupnem kompletu do wózka..w końcu rodzimy w sierpniu (no ja to jedna z końcowych sierpniówek) i lada chwila 3 miesiące i zima... a dziecku nie będzie zimno pod samym kocem?

Do góry