reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Lana domyslam ze baldachim dlugo nam nie posluzy ale tak mi sie ten komplet spodobal ze musialam zamowic caly. U mnie M niestety nie pomaga w wyborze mowi ze sie nie zna. Bratowa mi pomoga w wyborze zakupow. Mam nadzieje ze zakup bedzie ttrafiony. A co do przybornika to 1 z kolezanek byla zadowolona z tym ze miala z innej firmy. Ja zwierzatka domowego zadnego nie mam, niestety

zdania co do lozeczek sa podzielone, od dluzszego czasu przegladam rozne fora i kazda z kobietek inaczej pisze. My zdecydowalismy sie na 2 lozeczka. W sypialni na poddaszu gdzie bedzie z nami na poczatku spalo malenstwo ustawimy lozeczko drewniane a na dole turystyczne.
Turystycznego jeszcze nie mamy a drewniane dostalismy w "spadku" po bratanicy.
Na allegro zamowilam juz komplet poscieli. Na poczatku kolderka i poduszeczka raczej nam sie nie przyda bo bedzie cieplo. Przeliczylam i bardziej oplacalo sie kupic caly komplet. 15ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1514728655) - Aukcje internetowe Allegro tylko materacyka jeszcze nie mamy.

Baldachim to siedlisko kurzu, także nie polecam;-) A poza tym pościel słodka;-)

reklama
Laseczki. Ja już zgłupiałam odnośnie pampersów, tyle tych nazw, tyle opinii. Załózmy,że będę chciała używać pampersów jednorazowych. Mam kupić Pampers New Baby 1 czy od razu 2? Podobno dziewczyny odrazdzają 1 tylko kupują od razu 2. Zakładając,że dziecko urodzi się standardowych rozmiarów :D Ile kupić paczek na zapas i jakich aby pozniej nie stesować się,że zabraknie i trzeba biegać do sklepu? ;-) Jeszcze tych pieluszek nie kupujemy ale tak przyglądam się im i sama zgłupialam...

Do góry