reklama
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Też jestem tego samego zdania...Marzenixx, ja jestem zwolenniczką drewnianych łóżeczek. Sama nazwa łóżeczko turystyczne wskazuje na to że nie jest to raczej łóżko, w którym dziecko może spać cały czas. Ale to tylko moje zdanie;-)
Mój M. też chciał turystyczne bo jego siostra ma, tylko nie zwrócił uwagi na to, że ona cały czas śpi ze swoim dzieckiem. A ja tak szczerze chcę żeby moja mała spała w łóżeczku a nie między nami w łóżku. Po za tym po porodzie możemy mieć małe kłopoty ze schylaniem się więc ciężko byłoby malucha wkładać do turystycznego łózia. Dlatego jestem zdania, że drewniane łóżeczko sprawdza się najlepiej:-)
zdania co do lozeczek sa podzielone, od dluzszego czasu przegladam rozne fora i kazda z kobietek inaczej pisze. My zdecydowalismy sie na 2 lozeczka. W sypialni na poddaszu gdzie bedzie z nami na poczatku spalo malenstwo ustawimy lozeczko drewniane a na dole turystyczne.
Turystycznego jeszcze nie mamy a drewniane dostalismy w "spadku" po bratanicy.
Na allegro zamowilam juz komplet poscieli. Na poczatku kolderka i poduszeczka raczej nam sie nie przyda bo bedzie cieplo. Przeliczylam i bardziej oplacalo sie kupic caly komplet. 15ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1514728655) - Aukcje internetowe Allegro tylko materacyka jeszcze nie mamy.
Turystycznego jeszcze nie mamy a drewniane dostalismy w "spadku" po bratanicy.
Na allegro zamowilam juz komplet poscieli. Na poczatku kolderka i poduszeczka raczej nam sie nie przyda bo bedzie cieplo. Przeliczylam i bardziej oplacalo sie kupic caly komplet. 15ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1514728655) - Aukcje internetowe Allegro tylko materacyka jeszcze nie mamy.
T
taycia
Gość
Jeśli chodzi o łóżeczka to tradycyjnie chcemy drewniane, wymiary 60 x120... żadnego turystycznego :-)
Aankaa84 - piękna i kosztowna pościel!
Ja chcę tylko 6-7 elementów.. te baldachimy i inne pierdołki są mi niepotrzebne,a tylko będą moją kicię zachęcały do zabawy w łóżeczku dzidzi :-):-) mój faworyt na razie to ten (Mąż nie chce wydać więcej pieniędzy niż 120zł)
Komplet KOLOROWE SNY 6-el 90x120 NIEZBĘDNIK (1520339745) - Aukcje internetowe Allegro
Podoba mi się ten mocny fioletowy na samym końcu i cytrynka chyba ostatnia :-) piękne!!!!!!!
Aankaa84 - piękna i kosztowna pościel!
Ja chcę tylko 6-7 elementów.. te baldachimy i inne pierdołki są mi niepotrzebne,a tylko będą moją kicię zachęcały do zabawy w łóżeczku dzidzi :-):-) mój faworyt na razie to ten (Mąż nie chce wydać więcej pieniędzy niż 120zł)
Komplet KOLOROWE SNY 6-el 90x120 NIEZBĘDNIK (1520339745) - Aukcje internetowe Allegro
Podoba mi się ten mocny fioletowy na samym końcu i cytrynka chyba ostatnia :-) piękne!!!!!!!
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dzieki dziewczyny za opinie
chyba rzeczywiscie zdecyduje sie na drewniane
chyba rzeczywiscie zdecyduje sie na drewniane
LANA
Fanka BB :)
U mnie na 100% łożeczko drewniane
Wenge łóżeczko dziecięce KUBUŚ + SZUFLADA+wyj szcz (1542701455) - Aukcje internetowe Allegro
a co do pościeli to juz kiedys pisałam ,że to z Milpolu,które dziś dodała aanka84 tylko teraz się zastanawiam czy zamawiać cały komplet z baldachimem czy bez ,chyba muszę przedyskutować to raz jeszcze z mężulkiem.Baldachim i tak trzeba szybko ściągnąc ,więc na długo nam sie nie przyda ,ale za to ślicznie prezentuje się cały komplet.Chciałabym tylko podmienić ten przybornik z kieszonkami na torbę na pampersy.
Wenge łóżeczko dziecięce KUBUŚ + SZUFLADA+wyj szcz (1542701455) - Aukcje internetowe Allegro
a co do pościeli to juz kiedys pisałam ,że to z Milpolu,które dziś dodała aanka84 tylko teraz się zastanawiam czy zamawiać cały komplet z baldachimem czy bez ,chyba muszę przedyskutować to raz jeszcze z mężulkiem.Baldachim i tak trzeba szybko ściągnąc ,więc na długo nam sie nie przyda ,ale za to ślicznie prezentuje się cały komplet.Chciałabym tylko podmienić ten przybornik z kieszonkami na torbę na pampersy.
T
taycia
Gość
Tak Lana , te przyborniki są świetne... ja chyba kupię taki wiszący na ścianę chociaż znowu jest ta moja wredna kocia, która będzie chciała wszystko ściągnąć
Marcelinaa
Fanka BB :)
a ja dla odmiany nie cierpię drewnianych i za 2 tyg kupuję ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE BeeBee KOJEC KOŁYSKA 7kol (1496190767) - Aukcje internetowe Allegro
nie trzeba się nigdzie schylać, ma wszystko co potrzebne, można wjeżdzać i wyjeżdzać z pokoju, zabierać na wyjazdy, a znajomych syn ma 2,5 roku i dalej w nim zadowolony śpi
nie trzeba się nigdzie schylać, ma wszystko co potrzebne, można wjeżdzać i wyjeżdzać z pokoju, zabierać na wyjazdy, a znajomych syn ma 2,5 roku i dalej w nim zadowolony śpi
Tonya
Zadowolona z życia :)
Skąd ja to znam, że analizuję wszystko pod kątem kici....;-)Tak Lana , te przyborniki są świetne... ja chyba kupię taki wiszący na ścianę chociaż znowu jest ta moja wredna kocia, która będzie chciała wszystko ściągnąć
reklama
Podziel się: