reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Marzenixx, ja jestem zwolenniczką drewnianych łóżeczek. Sama nazwa łóżeczko turystyczne wskazuje na to że nie jest to raczej łóżko, w którym dziecko może spać cały czas. Ale to tylko moje zdanie;-)

reklama
Marzenixx, ja jestem zwolenniczką drewnianych łóżeczek. Sama nazwa łóżeczko turystyczne wskazuje na to że nie jest to raczej łóżko, w którym dziecko może spać cały czas. Ale to tylko moje zdanie;-)
Też jestem tego samego zdania...
Mój M. też chciał turystyczne bo jego siostra ma, tylko nie zwrócił uwagi na to, że ona cały czas śpi ze swoim dzieckiem. A ja tak szczerze chcę żeby moja mała spała w łóżeczku a nie między nami w łóżku. Po za tym po porodzie możemy mieć małe kłopoty ze schylaniem się więc ciężko byłoby malucha wkładać do turystycznego łózia. Dlatego jestem zdania, że drewniane łóżeczko sprawdza się najlepiej:-)

zdania co do lozeczek sa podzielone, od dluzszego czasu przegladam rozne fora i kazda z kobietek inaczej pisze. My zdecydowalismy sie na 2 lozeczka. W sypialni na poddaszu gdzie bedzie z nami na poczatku spalo malenstwo ustawimy lozeczko drewniane a na dole turystyczne.
Turystycznego jeszcze nie mamy a drewniane dostalismy w "spadku" po bratanicy.
Na allegro zamowilam juz komplet poscieli. Na poczatku kolderka i poduszeczka raczej nam sie nie przyda bo bedzie cieplo. Przeliczylam i bardziej oplacalo sie kupic caly komplet. 15ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1514728655) - Aukcje internetowe Allegro tylko materacyka jeszcze nie mamy.

Jeśli chodzi o łóżeczka to tradycyjnie chcemy drewniane, wymiary 60 x120... żadnego turystycznego :-)
Aankaa84 - piękna i kosztowna pościel!
Ja chcę tylko 6-7 elementów.. te baldachimy i inne pierdołki są mi niepotrzebne,a tylko będą moją kicię zachęcały do zabawy w łóżeczku dzidzi :-):-) mój faworyt na razie to ten (Mąż nie chce wydać więcej pieniędzy niż 120zł)
Komplet KOLOROWE SNY 6-el 90x120 NIEZBĘDNIK (1520339745) - Aukcje internetowe Allegro
Podoba mi się ten mocny fioletowy na samym końcu i cytrynka chyba ostatnia :-) piękne!!!!!!!

U mnie na 100% łożeczko drewniane
Wenge łóżeczko dziecięce KUBUŚ + SZUFLADA+wyj szcz (1542701455) - Aukcje internetowe Allegro
a co do pościeli to juz kiedys pisałam ,że to z Milpolu,które dziś dodała aanka84 tylko teraz się zastanawiam czy zamawiać cały komplet z baldachimem czy bez ,chyba muszę przedyskutować to raz jeszcze z mężulkiem.Baldachim i tak trzeba szybko ściągnąc ,więc na długo nam sie nie przyda ,ale za to ślicznie prezentuje się cały komplet.Chciałabym tylko podmienić ten przybornik z kieszonkami na torbę na pampersy.

Tak Lana , te przyborniki są świetne... ja chyba kupię taki wiszący na ścianę chociaż znowu jest ta moja wredna kocia, która będzie chciała wszystko ściągnąć :-D:-D

reklama
Do góry