reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Marzenixx, ja jestem zwolenniczką drewnianych łóżeczek. Sama nazwa łóżeczko turystyczne wskazuje na to że nie jest to raczej łóżko, w którym dziecko może spać cały czas. Ale to tylko moje zdanie;-)

reklama
Marzenixx, ja jestem zwolenniczką drewnianych łóżeczek. Sama nazwa łóżeczko turystyczne wskazuje na to że nie jest to raczej łóżko, w którym dziecko może spać cały czas. Ale to tylko moje zdanie;-)
Też jestem tego samego zdania...
Mój M. też chciał turystyczne bo jego siostra ma, tylko nie zwrócił uwagi na to, że ona cały czas śpi ze swoim dzieckiem. A ja tak szczerze chcę żeby moja mała spała w łóżeczku a nie między nami w łóżku. Po za tym po porodzie możemy mieć małe kłopoty ze schylaniem się więc ciężko byłoby malucha wkładać do turystycznego łózia. Dlatego jestem zdania, że drewniane łóżeczko sprawdza się najlepiej:-)

zdania co do lozeczek sa podzielone, od dluzszego czasu przegladam rozne fora i kazda z kobietek inaczej pisze. My zdecydowalismy sie na 2 lozeczka. W sypialni na poddaszu gdzie bedzie z nami na poczatku spalo malenstwo ustawimy lozeczko drewniane a na dole turystyczne.
Turystycznego jeszcze nie mamy a drewniane dostalismy w "spadku" po bratanicy.
Na allegro zamowilam juz komplet poscieli. Na poczatku kolderka i poduszeczka raczej nam sie nie przyda bo bedzie cieplo. Przeliczylam i bardziej oplacalo sie kupic caly komplet. 15ele.pościel HAFTY z szyfonem 90x120 MILPOL (1514728655) - Aukcje internetowe Allegro tylko materacyka jeszcze nie mamy.

Jeśli chodzi o łóżeczka to tradycyjnie chcemy drewniane, wymiary 60 x120... żadnego turystycznego :-)
Aankaa84 - piękna i kosztowna pościel!
Ja chcę tylko 6-7 elementów.. te baldachimy i inne pierdołki są mi niepotrzebne,a tylko będą moją kicię zachęcały do zabawy w łóżeczku dzidzi :-):-) mój faworyt na razie to ten (Mąż nie chce wydać więcej pieniędzy niż 120zł)
Komplet KOLOROWE SNY 6-el 90x120 NIEZBĘDNIK (1520339745) - Aukcje internetowe Allegro
Podoba mi się ten mocny fioletowy na samym końcu i cytrynka chyba ostatnia :-) piękne!!!!!!!

U mnie na 100% łożeczko drewniane
Wenge łóżeczko dziecięce KUBUŚ + SZUFLADA+wyj szcz (1542701455) - Aukcje internetowe Allegro
a co do pościeli to juz kiedys pisałam ,że to z Milpolu,które dziś dodała aanka84 tylko teraz się zastanawiam czy zamawiać cały komplet z baldachimem czy bez ,chyba muszę przedyskutować to raz jeszcze z mężulkiem.Baldachim i tak trzeba szybko ściągnąc ,więc na długo nam sie nie przyda ,ale za to ślicznie prezentuje się cały komplet.Chciałabym tylko podmienić ten przybornik z kieszonkami na torbę na pampersy.

Tak Lana , te przyborniki są świetne... ja chyba kupię taki wiszący na ścianę chociaż znowu jest ta moja wredna kocia, która będzie chciała wszystko ściągnąć :-D:-D

reklama
Do góry