e-stera
Fan(ka)
A ja znalazlam fajny kos z do wózka Mutsy i chyab kupię coś takiego, bo ten co jest to faktycznie mały
Mutsy Shopping Bag
Mutsy Shopping Bag
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A i jeszcze podoba mi się GRACO WÓZEK SYMBIO 3W1 ZESTAW 4*ADAC + BAZA RATY (2348138934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ale tego na żywo nie widziałam. Czy któraś z Was miała do czynienia z którym z nich. Z góry dziękuję za odpowiedz.
Byłam w 4kids w Krakowie pooglądać i po dotykać wózki, Pan z obsługi poświęcił nam z 2 godzinki na omawianie wózków i spodobały mi się 2. NOWOŚĆ!!!!! BUGABOO CAMELEON DEEP PURPLE Limited (2349231155) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz STOKKE XPLORY + DODATKI + FOTELIK MAXICOSI SUPER (2364356159) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( tylko beżowy) ale mój mąż uparł się na stokke. A i jeszcze podoba mi się GRACO WÓZEK SYMBIO 3W1 ZESTAW 4*ADAC + BAZA RATY (2348138934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ale tego na żywo nie widziałam. Czy któraś z Was miała do czynienia z którym z nich. Z góry dziękuję za odpowiedz.