reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

reklama
Byłam w 4kids w Krakowie pooglądać i po dotykać wózki, Pan z obsługi poświęcił nam z 2 godzinki na omawianie wózków i spodobały mi się 2. NOWOŚĆ!!!!! BUGABOO CAMELEON DEEP PURPLE Limited (2349231155) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz STOKKE XPLORY + DODATKI + FOTELIK MAXICOSI SUPER (2364356159) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( tylko beżowy) ale mój mąż uparł się na stokke. A i jeszcze podoba mi się GRACO WÓZEK SYMBIO 3W1 ZESTAW 4*ADAC + BAZA RATY (2348138934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ale tego na żywo nie widziałam. Czy któraś z Was miała do czynienia z którym z nich. Z góry dziękuję za odpowiedz.

cześć dziewczyny. Ja tu może z takim trochę staroświeckim pytaniem :D czy któraś z Was ma w planie używać dla dziecka chociażby przez te pierwsze dni/tygodnie pieluszek tetrowych?? czy raczej tradycyjne jednorazowe wchodzą w grę??..bo ja właśnie nie wiem..nie chcę wyjść na sknerę, ale ze względów ekonomicznych wolałabym tetrowe, chociaż nie wiem i tak co z tego wyjdzie, bo nie wiem czy będę na siłach wogóle, żeby prać ich spore ilości..ale w sumie taki noworodek to dość często potrzebuje mieć zmienioną pieluszkę..Jak Wy się do tego odnosicie??

esmeralda, ja wiem, że napewno tetrowych nie będę używać. Z wygody oczywiscie. Co prawda nie mam doswiadczenia i byc może niepotrzebnie sie od razu nastawiam na nie, ale tak juz sobie postanowiłam.
ja osobiscie nie widzę nic złego w tym, że ktoś chce używac pieluszek tetrowych. ja po prostu znam siebie i wiem, że nie dalabym rady,

Esmeralda, w pierwszych miesiącach tetra ma prawo być bardzo męcząca. Niemowlę robi kupę jakieś 8 razy na dobę i ciężko to doprać...

Kilku moich znajomych używało tetry ale nie z powodu kasy ale uczulenia na dosłownie wszystkie jednorazówki.

Jeśli ktoś jest eco i ma ochotę to czemu nie. W większych miastach są rewelacyjne usługi prania pieluszek. Kilka razy w tygodniu odbierają z domu brudne i przywożą czyściutkie, wyprasowane :) np tu Serwis pieluszkowy

Nowa Matka Polka - artykuł

Ostatnia edycja:
A i jeszcze podoba mi się GRACO WÓZEK SYMBIO 3W1 ZESTAW 4*ADAC + BAZA RATY (2348138934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ale tego na żywo nie widziałam. Czy któraś z Was miała do czynienia z którym z nich. Z góry dziękuję za odpowiedz.

Ja co prawda nie miałam do czynienia z żadnym wózkiem, ale ten Graco też nam wpadł w oko. Tak samo jako Casualplay Kudu. :) Pooglądaliśmy je sobie ostatnio na targach i prezentują się fajnie :) Graco wydawał mi się super lekki, natomiast Kudu super sprawdzi się w terenie, a my "łaziki" jesteśmy, więc wózek musi się nadać wszędzie :)

Ostatnia edycja:
Byłam w 4kids w Krakowie pooglądać i po dotykać wózki, Pan z obsługi poświęcił nam z 2 godzinki na omawianie wózków i spodobały mi się 2. NOWOŚĆ!!!!! BUGABOO CAMELEON DEEP PURPLE Limited (2349231155) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz STOKKE XPLORY + DODATKI + FOTELIK MAXICOSI SUPER (2364356159) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( tylko beżowy) ale mój mąż uparł się na stokke. A i jeszcze podoba mi się GRACO WÓZEK SYMBIO 3W1 ZESTAW 4*ADAC + BAZA RATY (2348138934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ale tego na żywo nie widziałam. Czy któraś z Was miała do czynienia z którym z nich. Z góry dziękuję za odpowiedz.

Symbio sobie odpusc bo podobno skrzypia

ja mam bugaboo cameleona i jest super
stokke fajny ale jak dla mnie za duzo plastiku i to duzy wozek choc na forach bardzo chwalony jak ci sie podoba to bierz bo pozniej bedziesz zalowac i to bedzie niespelnione marzenie :)

Esmeralda, jeszcze nie patrzyłam na ceny pieluch różnych firm, ale na początku na dzień można używać tańszych pieluszek, niekoniecznie firmowych pampersów. Ja przy drugiej córci miałam Happy i były ok, teraz może jeszcze Dada kupię, musze poczytac, jakie sa polecane, bo faktycznie bywało, ze mała przed karmieniem była przebrana, a w trakcie jedzonka kupa poszła i pieluszkę miała na sobie może 10 min. i trzeba bylo przebrać :tak:

[FONT=&quot]Jannet-ka, [/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot]sasanka1[/FONT][/FONT][FONT=&quot] dziękuję za odpowiedzi.[/FONT];-)

Moje ostatnie łowy:
20120515083.jpg20120515084.jpg20120515086.jpg20120515088.jpg20120515079[1].jpg20120515080[1].jpg20120515082[1].jpg20120515085[1].jpg20120523133[1].jpg

reklama
Do góry