reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

Ja mam to samo nie chce tak drogiej pościeli wole kupić tańszą a resztę kasy na coś innego dla maluszka wydać ;) bo pościel nie jest jak dla mnie najważniejsza bo na wystawy z łóżeczkiem jeździć nie będę :-p

reklama
U mnie jeśli chodzi o pościel to pewnie kupię w IKEA, podobają mi się wzory, a i gatunek jest bardzo dobry (mam pare kompletów dla dorosłych i nie mogę narzekać).
Łóżeczko chcę proste, białe, bez baldachimu- jakoś nie przemawia do mnie taki strojny ton :(
I pewnie też będzie z IKEA, nie mają one co prawda szuflad, ale jak coś to dokupię te pojemniki, które mogę wsunąć pod łóżeczko.
Jak byłam na tagrach dziecięcych dostalam katalog z mebelkami dziecięcymi, jest tam jedna seria, która mi się ogromnie podoba. Wzór marynarski- morski/ śródziemnomorski.
Niestety na razie dzieciątko będzie z nami w sypialni i nie mamy tam miejsca na te śliczne mebelki (np. szafa w kształcie takiej budki do przebierania jak naplaży, kosz siedzisko do karmienia).

Jannet-ka fajne te szuflady z IKEI są, bo są zamykane, a pod łóżeczkiem (ja miałam nie zamykaną) u nas strasznie sie kurzyło. Teraz napewno kupię z Ikei.

*Alicja* no właśnie dlatego, że zamykane, zwłaszcza, że w domu psiak, który się sierści na potęgę :)

A jeszcze zostając w temacie Ikei, to na innym forum polecono mi pieluszki we wzorki. Poleciałam i kupiłam, naprawdę słodkie :)
torva-koc__0115684_PE269259_S4.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry