reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

Magda - u mnie srednia temp to 18-19 stopni (zima 20 max)i rozek mialam zwykly. Wedlug mnie rozek z kapturek :no: ale jak kto woli!

reklama
Andzia19, literki sa fajne, ja sama zrobilam Julkowi :)

MagdaP3011, ja wybralabym bez tego na glowe, bo wtedy jak chcesz to zalozysz czapeczke i juz, a jak nie chcesz to nie, a jak juz takie cos na glowe jest to jak bedzie na to za cieplo, to nie bedziesz miala jak tego wywinac.

Ja uzywalam rozek to utulenia kilka razy, mysle, ze bym sie bez niego obeszla (w kocyku tez sie da owinac), ale niektore mamy boja sie na poczatku wziac dziecko na rece (albo tatusiowie albo goscie) i wtedy w rozku jest bezpieczniej i pewniej.

Zdecydowanie bez kapturka.20, 21 to ciepło .Ja miałam ok 19 góra 20 w małego pokoju.Z rożka korzystał kilka razy i też uważam, że obeszłabym się bez.Oliś nie znosił być ciasno owinięty-taki typ. Teraz mam, bo mi został.

piszecie o tym mutsy i sama sie nim zainteresowałam
znalazlam taki filmik Mutsy 4 Rider - The Online Baby Centre - YouTube
i dwie rzeczy zwrocily moja uwage - spacerowka nie rozklada sie na lezaco?
a budka od spacerowki sklada sie jak karabin maszynowy, dla mnie to masakra ...

bo tak poza tym to wydaje sie calkiem fajny ten wozek

i jeszcze jeden filmik, tu z kolei te schody mnie przeraziły - ale może ten ze skrętną osią jest lepszy pod tym wzg
Mutsy 4 Rider video-test wózka - YouTube

szkoda, bo też się na niego zaczynałam napalać, ale zniechęciłam się ...

Ostatnia edycja:
wiecie co? macie rację. Już jak pisałam posta po głowie mi chodziło "co nam z tą czapką odbiło????" :-) wtedy to jakoś logiczne się wydawało... jakaś paranoja wiązana z zapaleniem ucha to chyba była...

rożka nie używałam, moje dziecko lubiło "wolność" i swobodne machanie kończynami, chyba już kiedyś wstawiałam linka, ja używałam coś takiego bawełnianego Śpiworek 3w1 - | Motherhood.pl oczywiście bez poduszki, pod spód gołe nogi

co do tych z linków mam mieszane uczucia bo oba rożki wyglądają na bardzo ciepłe, za ciepłe. 20 stopni to wystarczająco ciepło, idealnie dla dziecka jest 18-19, jedna warstwa ubrań i dodatkowa warstwa np cienki kocyk do spania.

piszecie o tym mutsy i sama sie nim zainteresowałam
znalazlam taki filmik Mutsy 4 Rider - The Online Baby Centre - YouTube
i dwie rzeczy zwrocily moja uwage - spacerowka nie rozklada sie na lezaco?
a budka od spacerowki sklada sie jak karabin maszynowy, dla mnie to masakra ...

bo tak poza tym to wydaje sie calkiem fajny ten wozek

i jeszcze jeden filmik, tu z kolei te schody mnie przeraziły - ale może ten ze skrętną osią jest lepszy pod tym wzg
Mutsy 4 Rider video-test wózka - YouTube

szkoda, bo też się na niego zaczynałam napalać, ale zniechęciłam się ...

tutaj masz opinie o musty urban rider choc negatywne - u mnie jedna kolezanka ma mutsy i chwali go choc dla mnie ma mankamenty plytki kosz a wrecz koszmarny nic tam wlozyc nie mozna i budka wogule nie chroni przed sloncem kolezanka ma parasolke ktora ja strasznie wkurza

Re: wozek dla malej osoby - Wózki Dziecięce - Wózkomania - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

co do rozkow i spiworkow zadnego nie mialam przykrywalam dziecko kolderka a w lato jak sie urodzila tylko kocyk cienki i zadnych czapek choc mialam kupione to w wiekszosci lezaly nie uzywane

Podłamałam się tymi testami Mutsy, bo chciałam sobie sprawić używkę. Znajoma z kamienicy, gdzie pracuję ma Mutsy i chwali sobie bardzo, ale nie wiem, który model dokładnie, bo jeszcze nie wypytywałam. Postaram się ją dorwać jak będzie szła z na spacer i wypytać.

reklama
wybierajcie krotkie imiona dla dzieci przy tych ozdobach hehehehe 11 zl za literke to drogo w/g mnie

Do góry