reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

reklama
nanulinka, bedziesz pieluchowala tradycyjnie? Pytam bo zaciekawily mnie pieluchy z ceratka :)

Przypomnialo mi sie ze bardzo bylam zadowolona z takich podkladow pod pupe, najpierw pod koniec ciazy mialam pod przescieradlem (w razie jakby wody odeszly w nocy), a pozniej przecielam sobie na mniejsze i jak przebieralam pieluszke to podkladalam pod pupe i jak cos sie wysmyknelo to na jednorazowy podklad - hyc do smieci i byl porzadek :)

nanulinka, bedziesz pieluchowala tradycyjnie? Pytam bo zaciekawily mnie pieluchy z ceratka :)

Przypomnialo mi sie ze bardzo bylam zadowolona z takich podkladow pod pupe, najpierw pod koniec ciazy mialam pod przescieradlem (w razie jakby wody odeszly w nocy), a pozniej przecielam sobie na mniejsze i jak przebieralam pieluszke to podkladalam pod pupe i jak cos sie wysmyknelo to na jednorazowy podklad - hyc do smieci i byl porzadek :)

Podklady super sa ja tak samo robilam jak Ty przy przebieraniu majel :)

Nie:) nie dalabym chyba rady tradycyjnie:) te 2 pieluchy z podkladka to np jak sie wychodzi z dzieckiem to zeby zabrac jako przewijak na przyklad:)

nanulinka, ja na wychodne tez zabieralam podklady, te o ktorych pisalam :) zreszta do tej pory w teren biore podklad, a w domu jak przebieram siuski to nie, ale jak cos wiecej to tez podkladam.

nanulinka, tak o cos takiego chodzi :) ja akurat mialam innej firmy, bo bylam wtedy w Anglii i kupilam pamersa, ale to wlasnie takie podklady :) polecam!

Podkłady super sprawa.
Nam się jeszcze potem sprawdziły jak małego odpieluchowywałam i nie wkładałam mu już pieluszki do spania w dzien i na noc to tylko podkład kładłam.
Ja kupowałam w Rossmanie podkłady.

Ostatnia edycja:
dziewczyny, przeglądałam sobie wózki i bardzo spodobał mi się ten najnowszy model x landera (move chyba). wydaje się idealny, ale doczytałam, ze waży prawie 15 kg? jak na moje oko to strasznie dużo, nie uważacie? ja co prawda mieszkam w bloku z windą, no ale na półpiętro trzeba wózek wnieść. co myślicie?

reklama
a to moje zdobycze dzisiejsze - niestety zdjęcia z tel więc wszystkie kolory jakieś wyblakłe wyszły.....:(

IMAG0909.jpgIMAG0910.jpgIMAG0911.jpgIMAG0912.jpgIMAG0914.jpgIMAG0915.jpgIMAG0916.jpgIMAG0917.jpgIMAG0918.jpgIMAG0919.jpg

za wszystko zapłaciłam całe 20zł:p

Do góry